banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

35 Yaş üstü futbol heyecanı sürüyor
35 yaş üstü Valilik Kupası futbol turnuvasının 2. haftasındaki maç için 11 Nisanspor Yenice Stadyumunda Hizmet İş Sendikası Spor ile karşıkarşıya gelerek maçı 2-1 mağlup bitirdi.

Karaköprü Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi ve Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru’nunda yer aldığı 11 Nisanspor, Hizmet İş Sendikası spor karşısında üstün bir oyun sergiledi. Oldukça çekişmeli geçen maçta ilk yarıda 2 gol gören 11 Nisanspor özellikle ikinci yarıda rakibini sahasından çıkartmayarak adeta mahkum etti.

 

11 NİSANSPOR İKİCİ YARIDA SÜPER OYNADI

 

Maçın ikinci yarısında 11 Nisanspor önce rakibini durdurdu sonra atağa geçti. Maçın 40.dakikasında 11 Nisanspor attığı golle durumu 2-1 yaptı. Maçın sonlarına doğru ataklarını iyice sıklaştıran 11 Nisanspor sayısız goller kaçırarak maçı 2-1 kaybetti. Ayrıca 11 Nisanspor Pazar günü saat 16.00’da Yenice 2 nolu sahada Bakkalarspor ile oynayacak.
Kanalurfa.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.