banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

2013-2014 Fikstürü çekildi, işte derbi haftaları

18 takımın mücadele edeceği Spor Toto Süper Lig'de ilk maçlar 17,18 ve 19 Ağustos'ta oynanacak.

2013-2014 Sezonu Spor Toto Süper Lig fikstür çekimi gerçekleştirildi. Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Lig TV'nin Ayazağa'daki merkez stüdyolarında düzenlenen kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, Genel Sekreter Prof. Dr. Emre Alkin, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, "Geçtiğimiz sezona oranla daha kaliteli, daha centilmence bir sezon olmasını temenni ediyorum. En büyük dileklerimizden biri; futbolun güzelliğini oluşturan hakem, teknik direktör, futbolcu, seyirci gibi tüm ana ve yan unsurlarıyla bir bütün halinde görsel şov niteliğinde oynanması, geleceğe yatırım yapılması. Futbol dünyanın en güzel oyunu. Bu oyuna herkesin vereceği katkılar var. Dolayısıyla herkesin futbolu daha da güzelleştirmek için destek olması gerekli. Stadyumları şenlik havasına çevirmemiz lazım. Bu hepimizin sorumluluğu. Türkiye Futbol Federasyonu olarak bunun için çalışmalar yapmaktayız. Herkese futbolu bol olan bir sezon ve başarılar diliyorum" dedi.

Özerten'in konuşmasının ardından 2013-2014 Sezonu Spor Toto Süper Lig fikstür çekimine geçildi.

18 takımın mücadele edeceği Spor Toto Süper Lig'de ilk maçlar 17,18 ve 19 Ağustos'ta oynanacak, ilk yarı 27-28-29 Aralık'ta yapılacak maçlarla sona erecek. İkinci yarı, 24-25-26-27 Ocak 2014'te oynanacak 18. Hafta müsabakaları ile başlayacak ve 2013-2014 Sezonu 16-17-18 Mayıs 2014'te yapılacak maçlarla tamamlanacak.

İşte derbi haftaları:

1.Hafta

* Beşiktaş - Trabzonspor

5. Hafta

* Beşiktaş - Galatasaray

7. Hafta

* Fenerbahçe - Trabzonspor

11. Hafta

* Fenerbahçe - Galatasaray

13. Hafta

* Fenerbahçe - Beşiktaş

16. Hafta

* Galatasaray - Trabzonspor

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.