banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

11 Nisanspor Teknik Direktörü Murat Bakırcılar istifa etti

Başarılı Teknik Direktör Murat Bakırcılar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada:”Bir takımda Yöneticinin görevi ayrı, hocanın görevi ayrıdır. Eğer Yönetici hocanın işine karışıyorsa, o takımdan başarı bekleme. Her hocanın bir duruşu olmalıdır.”

”AYRILMA SEBEBİM FİKİR AYRILIĞI”
Bakırcılar, “Yaklaşık 1 aydır çalıştırdığım ve Urfa’nın öz evlatlarını bir çatı altında toplayarak 11 Nisanspor’dan ayrılmış bulunmakta olduğunu duyurdu.Kendi sosyal medya üzerinden yayınladığı işte o açıklama, “Sezon başı anlaşmış olduğum 11 Nisanspor Kulübünden ayrılmış bulunmaktayım. Öncelikle beni bu göreve getiren Başkan Mehmet Kolbudak ve yönetimine teşekkür ederim.Ayrılma sebebim sadece fikir ayrılığı sezon başı belli bir bütçe ve Urfalılardan oluşacak bir takımdı yavaş yavaş bu fikirden vazgeçilmesi zaten benim çalışmama neden budur.”

”URFALININ TERAZİSİ URFALIYI YİNE HAFİF TARTTI!!

Bakırcılar,”Urfalıyı güvenilmedi sabır edilmedi.Ayrıca bir antrenörün duruşu olmalı tüm yetkiler teknik sorumluya verilmişken 1 aydır takımla çalışılırken bir iki antrenman izleyip hocayla paylaşma ihtiyacı duymadan bu 6 futbolcuları gönderin, daha iyilerini getireceğiz kime göre iyi, kime göre kötü, eğer yöneticiler karar veriyorsa hocanın orda olmaz.

”BİR ANTRENÖRÜN DURUŞU OLMALI”

Bakırcılar,”Ama bir antrenörün duruşu olmalı ben bunları kabul etseydim sıkıntı yok işime bakardım ama benim karakterim kaldırmaz, benim amacım şöhret para değil amacım bu memleketin çocukların a katkı sağlamaktı. Olmadı yani bu memlekette bu kadar takım olmasına rağmen BAL liginde kümede kalacak bir takımı Urfalılardan oluşturamıyorsak yazık bizlere bu benim doğrularımdır beni bağlar tabi ki kulübün sahibi de kendince haklıdır çünkü parayı veren o” saygılarımla.İfadelerine yer verdi.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.