banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

11 Nisan Stadyumu satılıyor

Şanlıurfa İl Genel Meclisi Mustafa Yavuz başkanlığında 2012 Kasım ayı olağan toplantısının 2. Birleşim gündem maddesinde önemli konular görüşüldü.

 

İl Genel Meclisi 2013 Bütçe görüşmelerine başladı. Yaklaşık bir ay sürmesi beklenilen bütçe görüşmelerinde  gelecek yıl, ağırlıklı olarak, köy yolları, içme suyu ve Eğitime fazla kaynak aktarılması planlanıyor.

 

Bugün yapılan 2. Birleşimde konuşan  İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, ‘’Bugün İl Genel Meclisimizin Kasım ayı 2.birleşimini gerçekleştirdik. Bazı aktarmalar söz konusuydu. Bütçede eksik olan bazı kalemlerdeki noktalarda biz plan bütçe komisyonuna havale ettik. Gerekli aktarmalar yapılacak. Yine Bütçe görüşmeleri devam ediyor. Sadece bir önergemiz vardı, Sayın İl genel meclis üyemiz Necmettin Sağlam’ın İl genel meclisimize sunmuş olduğu Bozova’daki yüzme havuzuyla ilgili bir önergesiydi. Bizlerde Spor komisyonumuza havale ettik. Orda ki eksiklik ve sıkıntılar nelerse komisyonumuz bir rapor şeklinde meclisimize sunacak bizlerde ona göre değerlendirmelerde bulunacağız.’’ Dedi.

 

11 NİSAN STADYUMU İHALEYE ÇIKIYOR

11 Nisan  Şehir stadyumunun  yerinin satış  ile ilgili bilgi veren İl Genel meclis Başkanı Yavuz’  11 Nisan meydan projesinin gerçekleşmesi için mevcut yerinin satış yetkisini sayın Valimiz Celalettin Güvenç ve encümen üyelerine verdik.  11 Nisan Stadyumunun yeri  yaklaşık olarak 42 dönüm.Bur alan üzerine belli bir kısımda Turizm amaçlı bir otel inşaatı , özel amaçlı proje  ve yeşil alan, otopark, vb donatılar yer alacak. Bu projenin gerçekleşmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik yakından takip ediyor. Bu proje ile Şanlıurfamız büyük bir meydana ve yeşil alana sahip olacaktır.

 

11 Nisan Meydan projesinin gerçekleşmesi için  42 dönümlük arazi için muhammen bedel olarak 39.650.000,00 TL biçilmiş ve ihalesi  8.11.12 tarihinde saat 11.00’de encümen salonunda  açık artırmayla satışı yapılacaktır.’dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.