banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

11 Nisan amatörlere açılıyor

Şanlıurfa’da sportif standartların yükselmesi için gayret gösteriliyor. Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, Urfa tarihinde ilk defa kapılarını amatörlere kapılarını açan 11 Nisan şehir stadının bu yıl Kasım ayında yeniden amatörlerin hizmetine verileceğini söyledi.

     Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak tesislerinin bakım, onarım ve tadilatları konusunda yoğun mesai sarfettiklerini belirten Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, “11 Nisan şehir stadı tamamen boyandı. Çim zeminde de standardın yükseltilmesi hedefleniyor. Tohum ve gübreleme işlerinde son noktaya gelindi. Kapalı Spor Salonunun elektrik sistemi, parke zemin ve güreş salonunda yenileme ve onarım bitti. Bu sezon basketbolda iki önemli turnuvaya ev sahipliği yapacak salonda tüm hazırlıklar tamamlandı” dedi.

     Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının Süper Ligde mücadele etmesinin kendilerinin sonderece mutlu ettiğini belirten Altuğ, “Geçen sene Urfa tarihinde ilk kez kapılarını amatör futbol müsabakalarına açan 11 Nisan stadı, aynı heyecanla amatörlerimizi Kasım ayından itibaren misafir edecek. Bu bağlamda bütün amatör kulüplerimize başarılar diliyoruz” diye konuştu.   

     www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.