banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

1. Gençlik Şöleni Sona Erdi

Şanlıurfa Belediyesi'nce Hayati Harrani Gençlik ve Kadın Destek Eğitim Merkezi'nde bu yıl ilki düzenlenen "1. Gençlik Şenliği" düzenlenen konser ve ödül töreninin ardından sona erdi.

     6–7–8 Nisan 2010 tarihleri arasında düzenlenen "1. Gençlik Şenliği" kapsamında organize edilen futbol, basketbol, masa tenisi ve satranç müsabakalarında dereceye girenlere ödüllerinin verildiği kapanış töreninde Grup Turkuaz, Hayatı Harran-ı mahalle sakinlerine bir konser verdi.

    Seslendirdikleri birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe şarkılarla gençleri ve çocukları eğlendiren Grup Turkuaz'ın konserine mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Seslendirilen türküler eşliğinde halay çekenlerin oldukça güzel vakit geçirdikleri gözlendi.

    Konserin ardından ödül törenine geçildi. 3 gün süren "1. Gençlik Şenliği" kapsamında düzenlenen futbol, basketbol, masa tenisi ve satranç müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri Şanlıurfa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kapaklı ve diğer davetliler tarafından verildi.

    Hayati Harrani Gençlik ve Kadın Destek Eğitim Merkezi'nde düzenlenen kapanış törenine, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kapaklı'nın yanı sıra Sosyal APK Proje Koordinatörü Yasemin Savaş, Güler Kama, Hayati Harrani Gençlik ve Kadın Destek Eğitim Merkezi sorumluları, kursiyerleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.