banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

1. Amatör Küme Şampiyonları belli oldu

Şanlıurfa 1. Amatör Lig 2014 5015 A grubunda Güvenspor Şampiyon oldu.

1. Amatör Lig 2014 5015 B grubundaise 11 Nisanspor şampiyon oldu.

Şampiyon olan 11 Nisan ve Güvenspor kulüplerine kupalarını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç törenle verdi.

Kulüplerin kupalarını futbolculara veren Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, her iki kulübe başarılar diledi.

1.Amatör spor kulüpleri arasında başarılı olarak Süper Amatör Ligine çıkan Güven Spor ve 11 Nisan Spor oyuncularını tebrik eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Bahattin Canbeyli,  futbolculara madalyalarını ve kupalarını takdim etti.

    Her zaman sporculara verdiği destekle bilinen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Şampiyon olan iki takımın oyuncularına kupa ve madalyalarını takdim edeceğiz. Centilmence oyun oynadıkları ve herhangi olumsuz bir olay yaşanmadığı için bütün futbolcularımıza teşekkür ediyorum. bütün Amatör Spor camiasını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu

    Spora ve Sporcuya verdiği önemden dolayı güvenç'e teşekkür eden Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Bahattin Canbeyli, "Amatör spor kulüpleri federasyonunun düzenlediği 1.Amatör'de Güven ve 11 Nisan Spor süper lige çıktılar. Federasyon olarak takımlarımıza Süper Amatörde başarılar diliyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç'in katılımıyla madalya ve kupalarını takdim ettik, inşallah bundan sonrada nice kupa ve madalyalara" dedi.

www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.