banner2

Şanlıurfa bırakın Şanlıurfalılara Türkiye’ye bırakılmayacak kadar önemli…

Adım adım gidelim… Peygamberler şehri Urfa’nın en büyük talihsizliği İsrail'in Siyonistleri tarafından vaat edilmiş topraklar (Arz-ı Mev'ud) arasında yer alması. Ama dindar bir şehir. Peygamberler şehri.. Bu şehri din üzerinden devşirmek lazım…

FETÖ ile buraya dadandılar. Geçmişte bu şehre atanan üst düzey bürokratların çoğunun FETÖ’cü olduğu ortaya çıktı zaten…

Siyonistlerin Urfa üzerinde var olan amellerini geçmişten var olmakla beraber ortaya çıkan ilki, burada FETÖ’cülerin himayesinde İsrail’den getirilen kadınların burada doğum yaptırılarak Urfa nüfusuna kaydetmeleri oldu. Bu iddia ortaya çıktığı dönemde ulusal basında bayağı gündem oldumuştu…

ABD ve İsrail tarafından finanse edilen ‘Ilımlı İslam’ projesi kapsamında Urfa’da dinler parkı adı altında Hıristiyanlar, Yahudiler ve Müslümanlar İbrahimî din adı altında birleştirmek istediler. Bu kapsamda Haleplibahçe Mahallesinde yapılmak istenen temalı parkta Tümbülüsü bir tepe yapılacak ve bu tepe etrafında da üç tane mabet yapılacaktı. Kilise, Havra ve Camiden bir yol çıkacak, bu yol o tepede birleşecekti. O gün duyarlı insanlar sayesinde bu Siyonistlerin ameline hizmet eden proje engellendi.

Devam ediyoruz. Peygamberler şehri olarak bilinen Şanlıurfa’yı yine din üzerinden saldırıları devam etti. FETÖ’cülerin eliyle Şanlıurfa’da İbrahim Camii'nde nikâhları kıyılan sosyoloji profesörü Hıristiyan Lester Kurtz ile gazeteci Müslüman kız Meryem Kurtz’un nikâhlarının kıyılması günlerce kamuoyunda tartışılmıştı.

Bunlar ortaya çıkanlar, bir de çıkmayanları var ki onları saymıyorum. Devam ediyoruz.  İbrahim Yolu Projesi vardı Harvard Üniversitesi, Ortadoğu'daki savaşa, dini ve kültürel çatışmalara karşı barışı desteklemek için Şanlıurfa'dan Filistin’in El Halil kentine kadar bin 100 kilometrelik bir yürüyüş yolu yapılmasını önerdi. Bu projede akim kaldı.

ABD'li papaz Andrew Craig Brunson hakkında hazırlanan İddianameye göre Brunson'un görev yerinin İzmir olmasına rağmen 2014- 2017 arasında GSM hattının bin 306 kez Urfa Suruç ilçesinde, 192 kez Urfa'nın başka ilçelerinde sinyal verdiği belirtildi. Papaz Brunson’un ayrıca FETÖ Firarisi Eski OSM Hastanesi Sahiplerinden İbrahim Halil Baysal'la da irtibatları olduğu ortaya çıkmış. Bu haberi görünce bir anda hafızam canlandı! Ne oluyoruz dedim? Urfa’da doğum yaptırılan İsrailli kadınlar, kadınların da o dönemde Baysal’a bağlantısı olduğu iddia edilmişti… FETÖ, İsrail, Amerikan, Papaz Brunson, Hıristiyanlar, Yahudiler ve Müslümanlar. Her şey iç içe! Kimin eli kimin cebinde? Bu iş içinden çıkamaz bir tablo haline gelse de FETÖ lideri Fetullah Gülen’in ağzından düşürmediği 'Pakraduni'lere dikkat etmek lazım…

Hatırlarsınız 2006 yılında Trabzon'da lise öğrencisi tarafından öldürülen rahip Andrea Santoro'nun Şanlıurfa'da misyonerlik faaliyeti yaptığı ortaya çıkmıştı.

Son dönemlerde peygamberler şehri Şanlıurfa’da tefeciliğin ayyuka çıkması sizce sıradan bir şey mi? Ya da sokaklarda kol gezen madde bağımlıları?

At izini it izine karıştırmak isteyenlere inat Şanlıurfa’nın peygamberler şehridir. Öyle de kalacak..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 5 yıl önce

Peygamberler, yozlasmis sapkin toplumlari duzene koymak icin gonderilmistir. Urfa halki o kadar yoz ve sapkinki, surekli peygamber gelmis o topraklara. Peygamberler sehrinin asil anlami budur bay GULI:-))