banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Sanlıurfa

Zülfikar İzol ilk mitingini yaptı

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Zülfikar İzol uzun araç konvoyu ile Siverek’e geçti.

12 Haziran 2011 de yapılacak milletvekili genel seçimlerinde Şanlıurfa’dan aK Parti tarafından aday gösterilmeyen Zülfikar İzol, Bağımsız olarak aday oldu.

 

İZOL; HİZMET İÇİN ADAY OLDUM

Diyarbakır da Siverek ilçesine gelen Zülfikar İzol, araç konvoy ile Siverek ilçesine geçti. Siverek’te açtığı seçim bürosunun önünde toplanan hemşehrilerine hitaben bir konuşma yaparak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerinde olacağını söyledi...

Kalabalığa seslenen İzol; “Bu sefer sizlerde kendim için oy istiyorum.. Siverek ve Şanlıurfa ve diğer ilçelerde tüm halkımın hizmetinde olacağım.. 8.5 yıl can ile baş ile çalıştım dedi.

 

Konuşması sık sık kesilerek alkışlanan Zülfikar İzol; “Sizlerin buraya kadar gelmeniz. Bana vereceğiniz destek için ne kadar teşekkür edersem azdır. Gece gündüz çalışacağız. Kapı Kapı giderek oy isteyeceğiz. Meclise girerek daha yapılacak çok işlerimiz var. Siverek ilçesinin yol yapımında da suyunda hepsinde katkım var, emeğim var, hizmetim var. Takip edilmeden hizmet ve çalışma sağlanmıyor ve gelmiyor. Onun için ben yine hizmetlerinizin takipçisi olacağım. Hizmetinizde olacağım dedi...

Gapdergisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.