banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Zina Yeniden Suç Olsun
Şanlıurfa Saadet Partisi Gençlik Kolları Aile içi şiddetin, ahlaki yozlaşmanın, kürtajın ve boşanmaların alıp başını gittiği bu ortamda Milli görüş gençliği olarak, önce ahlak ve maneviyat ilkesi ile yola çıkarak, Hükümetin üzerinde çalıştığı yeni anayasada zinanın yeniden suç kapsamına alınmasını ve eşcinsel evliliklerinin önüne geçilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını, Anayasal düzende bu tarz ahlaki yozlaşmaya ve tahribata sebep olan eylemlerin suç kapsamına alınması, için meydanlara dökülüyor.

Şanlıurfa Saadet Partisi Gençlik Kolları Hemcinsleri iile ilişki yaşayan Lut A.S kavmine de atıf yaptığı açıklamasında: "unutma Lut a.s. ın kavmi’de eşcinselliğe göz yummuştu ama Allahın gazabına uğradılar. Kendinize gelin AB’nin ABD nin değil onlara oy vererek iktidar yapan halkın sesini dinlemeleri için bu cumartesi bahçıvan iş merkezinde saat 14.00 da basın açıklaması yapacağız.

Peygamberler şehri Şanlıurfa halkının duyarlı davranıp çağrımıza kulak vermelerini diliyorum" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.