banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Zaman Gazetesinin Kayyuma devredilmesiyle bakın hangi manşetle çıktı

Feza Gazetecilik A.Ş.'ye Sezai Şengönül'ün, Avukat Tahsin Kaplan ve Avukat Metin İlhan'ın kayyum olarak atanmasının ikinci gününde, Zaman gazetesi yeni yüzüyle baskı yaparak okuyucuyla buluştu.

Amaçları uğruna hükümete vurma bahanesiyle Türkiye'yi uluslararası arenada küçük düşürmekten geri durmayan Zaman'ın yeni sayısı, bu kez "gazete" yüzüyle çıktı.

Zaman gazetesine kayyum atanmasının ardından, kayyum yönetimindeki yeni ekip bugün ilk gazetesini çıkardı.

Üçüncü köprü haberini ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı manşete taşıyan kayyum yönetimindeki Zaman gazetesi, “Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla üçüncü köprünün son tabliyesi bugün yerleştiriliyor… Köprüde Tarihi Heyecan” manşeti ile çıktı. Manşetin hemen solunda da yine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili başka bir habere yer verildi.

İşte zamanın manşeti:

Anahtar Kelimeler:
ZamanZaman GazetesiKayyuma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.