banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

ZAHİT’TEN ZİHİNSEL ENGELLİLERİNE VE MARANGOZLAR ODASINA ZİYARET

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneğine ziyareti gerçekleştiren Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Zahit, burada dernek başkanı Bedih Satoğlu’ndan faaliyetleri ile ilgili bilgiler aldı.

Ziyarette konuşan Mustafa Zahit, Şanlıurfa'da faaliyet gösteren Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneğinde engellilerle beraber olmak ve onların sorunlarını dinlemek için ziyarete geldiğini söyledi.

Devletimizin engellilerle ilgili çok önemli düzenlemeleri uygulamaya koyduğunu belirten Haliliye İlçe Belediye Başkan aday adayı Mustafa Zahit; "Hükümetimizin engellilere yönelik hizmetleri her geçen gün artıyor. Başta eğitim olmak üzere sağlık, bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinde engellilere önemli hizmetler verilmeye başlandı. Yine engelli vatandaşlarımızın istihdam edilmesi, evde bakım ödemesine başlanması gibi uygulamalar sıkıntıların giderilmesine önemli katkı sağlamıştır" dedi.

Yapılan ziyarette engellilerin sıkıntılarını dinleyen Zahit, ‘’Yıllardır başkanımız Bedir Satoğlu ile birlikte çalıştık ve bu anlamda her zaman birbirimize destek çıktık. Bugünde destek gününde başkanımızın bu engin görüşüne ve bu güzel bakışından dolayı tebrik ediyorum. ‘’ Dedi.


Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu ise, ‘’AK Parti eski merkez ilçe yönetim kurulu başkanımız Mustafa Zahit bey ve beraberindeki heyet bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum. Yıllardır engelliler peşinde koşan, engellilere hizmet bakımı açısından elinden gelen bütün gayreti sarf eden Sayın Zahit bugünde bizleri ziyaret ederek bunu ispatlamıştır. Gerçekten genç, dinamik, memleketin sorunlarını 12 yıldan bu yana içersinde olup, dinleyen bir kardeşimizdir. Gerek il yönetimimizden, merkez yönetimimizden, gerekse idari kadrodan herkesin bizimle beraber Mustafa Zahit kardeşimizin de merkez Haliliye belediye başkan adayı olarak görmek istiyoruz. ‘’ Dedi.


Zahit daha sonra Şanlıurfa Marangozlar ve Mobilyacılar Oda Başkanı Mehmet Karakeçi’yi makamında ziyaret etti.

Zahit, burada yaptığı konuşmasında, ‘’Haliliye İlçe Belediye Başkan aday adayı olarak esnaf ziyaretlerimiz, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerimiz devam ediyor. Şanlıurfa Marangozlar ve Mobilyacılar Oda Başkanı olarak bizleri güzel, samimi karşıladıkları için teşekkür ediyorum. Burada fikir alış, verişinde bulunduk. Hayali projeler sunmadan, gerçek kararlılıkla bizlerin burada düzgün siyaset yapacağımızı ve burada hayali hiçbir işin olmayacağını dolayısıyla halkın, sivil toplum örgütlerinin bizlerin belediye’ye ortak olması noktasında bir kanıya varıyoruz. Bu anlamda başkanımızla görüş, alış verişinde bulunduk. ‘’ Dedi.

Şanlıurfa Marangozlar ve Mobilyacılar Oda Başkanı Mehmet Karakeçi ise, ‘’Mustafa Zahit gönlümüzde olan bir arkadaşımızdır. Allah kendisine daima yardımcı olsun şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.