banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Zahit'ten Yavuz ve Eyyüpoğlu'na ziyaret

Şanlıurfa AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi başkanlığına seçilen Mustafa Yavuz ve Hizmet İş Şanlıurfa Şube Başkanlığına seçilen Musa Eyyüpoğlu’nu ziyaret ederek tebrik etti.

 

İlk olarak Özel İdare binasına giden heyet, Başkan Mustafa Yavuz’u ziyaret ederek tebrik ettiler.

Başkan Mustafa Yavuz; “AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve arkadaşlarının bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Heyet daha sonra Hizmet İş Şanlıurfa Şube Başkanı Musa Eyyüpoğlu’nu ziyaret ettiler. Eyyüpoğlu “ziyaretten memnunluk duyduğunu” belirtti.

Başkan Mustafa Zahit; “Yeni seçildikleri dolayısıyla Mustafa Yavuz ve Musa Eyyüpoğlu’nu ziyaret ederek tebrik ettik. Hayırlı hizmetler yapacaklarına eminim. AK Parti ailesi olarak başkanları tebrik ettik” dedi.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ile beraber, Hüseyin Polat, Cengiz İzol, Yaşar Kara, İbrahim Çiftçi, İbrahim Genç, İbrahim İstegün ve Veysel Badıllı hazır bulundular.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.