banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

ZAHİT’TEN SAĞLIK –SEN’E VE TÜMSİAD’A ZİYARET

Yaklaşık 1,5 aydan bu yana AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan aday adayı olarak çalışmalarına yoğunluk verdiklerini belirten Mustafa Zahit; “Bu noktada Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tabiriyle Şanlıurfa’da sıkılmadık el kalmasın istiyoruz. Sivil Toplum derneklerini, basın - yayın organlarını, sendikalarımızı, odalarımızı, Haliliye ilçesine bağlı mahalle ve köy eşrafını ziyaret ederek aday adaylık sürecini en iyi şekilde değerlendirmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

Haliliye İlçesi'nin yeni kurulan bir ilçe olması münasebetiyle ilk defa seçimlere gireceğini belirten Mustafa; “Bu açıdan Haliliye ilçesi için önemli projelerimiz, düşündüklerimiz ve kağıt üzerine geçirip uygulamayı planladığımız çok önemli konular mevcut. İmar, çöp alanı, Pazar yeri ve Şanlıurfa için kronikleşmiş olan diğer sorunlar muhakkak Haliliye ilçesinde de şu an yaşanıyor. Bir şehrin üst yapısı ne kadar önemli ise en az alt yapısı da o denli önemlidir. Bu nedenle biz şehri sadece belirli noktalarda makyaj yapıp altyapı sorunlarını görmemezlikten gelemeyiz. Altyapı yokken sadece üst yapıdan bahsetmek ise hayalperestlikten ve göz boyamadan başka bir şey değildir. Biz öncelikle Haliliye ilçesinin ve Şanlıurfa’nın nefes almasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Atçı ise Mustafa Zahit’in merkez ilçe başkanlığı döneminde yapmış olduğu başarılı hizmetinin Haliliye Belediye Başkanı olması halinde artarak devam edeceğini kaydederek “Haliliye ilçesinin Mustafa Zahit başkanlığında Şanlıurfa’nın göz bebeği olacağına inanıyoruz. Mustafa Zahit başkanımızla uzun zamandır birlikte çalışıyoruz. Kendisinin de belirttiği gibi yerel yönetimlerde siyasetinde, bürokrasinin de, sivil toplum kuruluşu ve sendikalarında el ele vermeleri dayanışma içerisinde çalışmaları muhakkak bir gerçek. Başkanımız Merkez İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde sağlık çalışanlarının her zaman istek ve sorunlarını dinlemiş ve yanlarında desteğini sunmuştur. Haliliye Belediye Başkanlığını yürütecek olan kişinin Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde olan ve Başkanlığını yaptığı belediyeye ve halkına artı değerler katacak konuma sahip bir vizyonu olması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle bu vizyonu üzerinde taşıyan kişilerden biri olan Mustafa Zahit’e desteğimiz açık ve nettir. Kendisine ziyaretinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.'' Dedi.


AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Zahit, daha sonra Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şube başkanı M.Sadık Sade'yi ziyaret etti.

Buradaki ziyaretinde AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Zahit, aday adaylığı sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalar ve projelerini anlattı. Zahit hedefinin sanayisi, tarımı, kültürü ve turizmi ile dünyanın merakla izlediği güçlü bir Haliliye ilçesini oluşturmak olduğunu ifade ederek, Haliliye İlçe belediye başkanı olarak göreve gelmesi durumunda, Haliliye’nın değerlerine değer katacak projelerinin hazır olduğunu ifade etti. Ziyarette Haliliye İlçesinin başta otopark ve imar olmak üzere tüm sorunları masaya yatırılarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Zahit, TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu ile yapılan istişarenin kendisi adına çok verimli olduğunun altını çizerek, şube başkanı M.Sadık Sade ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade ise, 2014 yerel seçimlerinin Haliliye adına önemine vurgu yaparak, “Şanlıurfa artık Büyükşehir olarak yoluna devam ediyor. AK Parti Haliliye ilçe Belediye Başkan Aday Adayı olarak projelerinizi ve şuana adar yaptığınız çalışmaları bizimle paylaştınız. Önümüzdeki sürecin Haliliye'mize ve şahsınıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Önümüzdeki süreç içerisinde TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi olarak da ürettiğimiz proje ve programları yerel yöneticilerimizle istişare ederek hayata geçirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Sade, 2014 yerel seçimleri öncesi Şanlıurfa genelinde TÜMSİAD olarak gerçekleştirecekleri anket çalışması ile Şanlıurfalıların büyükşehirden beklentilerini alacaklarının da altını çizdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.