banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Zahit'ten Osman Koyuncu'ya tebrik ziyareti VİDEO
Şanlıurfa Halk Sağlığı il Müdürlüğü’ne yeni atanan Osman Koyuncu’yu Ak Parti Şanlıurfa merkez ilçe başkanı Mustafa Zahit, Genel sekreter Şerdil Karahanlı, Sosyal İşler Başkanı İlhami Günbeği, ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte makamında ziyaret etti.
Şanlıurfa Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Osman Koyuncu, Merkez ilçe Yönetimi’nin yapmış olduğu hayırlı olsun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu bunun içinde başkan Mustafa Zahit ve yönetimine teşekkür ettiğini ifade etti. Koyuncu, ''2 Kasım 2011 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname 663 Sayılı KHK doğrultusunda; Sağlık Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatlarında yeniden yapılandırmaya gidildi. Bu kapsamda, tüm illerde olduğu gibi Şanlıurfa'da da mevcut İl Sağlık Müdürlüğüne ilave olarak Halk Sağlığı Müdürlüğü kuruldu. Bu amaçla birinci basamak sağlık hizmetleri olarak nitelendirilen; aile hekimliği hizmetleri, ana çocuk sağlığı hizmetleri, aşılama hizmetleri gibi koruyucu sağlık hizmetleri, toplum sağlığı hizmetleri ve çevre sağlığı hizmetleri ile evde sağlık hizmetlerinin sunumu ve koordinasyonundan Halk Sağlığı Müdürlüğü çatısı altında toplandı.  Beni de bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum'' dedi.
Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ise, '' Bakanlığımız içersinde yeni bir birim, yeni bir müdürlük kuruldu. Halk sağlığı müdürlüğü, tabiî ki çok değerli Osman Koyuncu hocamız, hemşerimiz Şanlıurfa'nın çok değişik yerlerinde görev aldı. Bu anlamda görev yaptığı yerlerde de çok başarılı yerlere imza atmıştır. Değerli dostumuz. İnşallah bu yeni atandığı halk sağlığı Müdürlüğü’nde de Şanlıurfa'mız için, hemşerilerimiz için de daha güzel yerlere imza atar. Osman Koyuncu hocamız gerçekten çok önemli bir isim, bundan sonra kendi memleketinde hizmetine devam edecektir. Bizlerde bu anlamda Ak Parti ailesi olarak, Ak Parti merkez ilçe teşkilatı olarak her zaman hocamızın yanında olacağız. Bu anlamda tekrardan yeni görevinde başarılar dileriz.'' dedi.
Yapılan hayırlı olsun ziyareti güzel sohbetler içersinde son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.