banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

ZAHİT’TEN KIZILELMA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yeni seçilen AK Parti Haliliye ilçe başkanı İbrahim Halil Kızılelma'ya ve yönetimine 'hayırlı olsun' dileklerini ileten Haliliye Belediye Başkan aday adayı Mustafa Zahit, "Yerel seçimlerle birlikte başlayan seçim maratonunda yoğun bir çalışma atmosferinde çalışmalarına ve ziyaretlerine devam ediyor. Mustafa Zahit burada yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. ''Bilindiği üzere Şanlıurfa'mız büyükşehir oldu. Bununla birlikte 3 yeni ilçemizde kuruldu. AK Parti Haliliye ilçe başkanlığına yeni seçilen başkanımız İbrahim Halil Kızılelma'ya ve yeni yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunmak için buradayız. Önümüzde yerel seçimler var bildiğiniz gibi ve ardından gelen cumhurbaşkanlığı ve devamındaki genel seçimle birlikte yorucu bir süreç hepimizi bekliyor. Şanlıurfa ilimizin ve Haliliye ilçemiz için neler yapılabilir noktasında büyük bir gayret göstermek gerekiyor. Haliliye ilçemizde bulunan büyük potansiyelin değerlendirilmesi, bunların hem turizm açısından hem de Şanlıurfa'nın tanınması ve kalkınması açısından önemli olduğunu biliyoruz. Bu anlamda büyük bir gayret sarf edilmesi gerekiyor. AK Parti benim yuvamdır. Haliliye ilçemiz için belediye başkan aday adayı olduk. Bizlerin şuanda evi burası öncelikle bağlı bulunduğumuz ilçe başkanımıza ziyarete geldik. Haliliye ilçemiz için belediye başkan aday adaylığına talip oldum. Tabii eğer hakkımda hayırlı ise Yüce Allah nasip etsin, değilse etmesin. Bizler Haliliye ilçemiz için gerek toplum içersinde, gerek kurumlarda her zaman olduk, olmaya da devam ediyoruz. Kazanan Haliliye ilçemiz olsun, kazanan Şanlıurfa’mız olsun, kazanan AK Partimiz olsun. Bununla birlikte yüce Allah her şeyin hayırlısını versin.’’ Dedi.

Partinin İlçe Yürütme Kurulu'nun da hazır bulunduğu ziyarette Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma, şunları dile getirdi:  "AK Parti'den Haliliye İlçe Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Zahit'in yaptıkları bu nezaket ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Yeni seçildiğimiz için bizleri ziyaret ederek ziyadesiyle onurlandırdılar. Öncelikle Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesinde, yani bizim bölgemizde belediye başkan aday adayı olduğu için Sayın Mustafa Zahit başkanımıza çalışmalarınızda daima başarılar diliyorum. Bizlerde Şanlıurfa’nın ve Haliliye İlçemizin kalkınması için üzerimize düşen görevi yapmaya gayret edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte gireceğimiz seçim atmosferinde yoğun bir tempo bizleri bekliyor. Alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyor tekrardan Mustafa Zahit başkanımıza yapmış olduğu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum." Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.