banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Zahit'ten Karaköprü İlçe Başkanına Hayırlı Olsun Ziyaretti
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, beraberinde yardımcıları; Hüseyin Polat, Cengiz İzol, İbrahim Genç, Yaşar Kara, yönetim kurulu üyesi Ahmet Çoban ve Gençlik Ko9lları Başkan Yardımcısı M. Emin Demir ile birlikte yeni seçilen Karaköprü Belde Teşkilatı Başkanı M. Nuri Güzel ile yönetimini ziyaret etti. Kongresi sonrası bir araya gelen merkez ilçe teşkilatı ile belde teşkilatı ilk toplantılarını da gerçekleştirdi. Çalışmalar ve mahalle toplantılarının görüşüldüğü ilk buluşmada, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.



Yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, yeni oluşumun memlekete faydalı çalışmalar sergileyeceğini söyledi.

Zahit, yeni belirlenen teşkilat ile seçim varmış gibi çalışacaklarını kaydederek, “Karaköprü beldemiz şirin bir belde. Geçtiğimiz günlerde kongre yapıldı. Biz de bugün yönetimimizle birlikte ziyarette bulunduk. Bugün, Karaköprü beldemizin hem yol haritası, hem de teşkilat çalışmaları ile ilgili bir çizelge hazırlanıyor. Görev dağılımları yapılıyor. Bu toplantının öncelikle Karaköprü’müze, sonrasında memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Geçtiğimiz sürelerde biz burada mahalle ve semt toplantıları gerçekleştirdik. Bundan sonra da inşallah sayın başkanımızla devam edeceğiz. Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.


 

AK Parti Karaköprü Belde Teşkilatı Başkanı M. Nuri Güzel ise, Merkez İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.