banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Zahit’ten Gazeteci Güler ve Atilla’ya ziyaret

Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyet Başkanı Kamil Güler’i makamında ziyaret eden AK Parti Haliliye ilçe belediye başkan aday adayı Mustafa Zahit, ‘’Cemiyet başkanı Kamil Güler’in görüşleri bizim için çok önemlidir. Bu yüzden görüşmelerimiz olumlu oldu. Burada fikirlerini aldık. Haliliye belediye başkan aday adayı olduğumuzdan sorumluluğumuzun da büyük olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla geniş düşünerekten bütün vatandaşlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin görüşlerini alıp, değerlendiriyoruz.’’ Dedi.

 

AK Parti Haliliye ilçe belediye başkan aday adayı Mustafa Zahit’in yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyet Başkanı M.Kamil Güler ise, ‘’AK Parti merkez ilçe başkanlığını çok uzun süre yaptıktan sonra Şanlıurfa’nın büyükşehir olması münasebetiyle yeniden oluşan ilçeler nedeniyle Mustafa beyde görevi sonlandırmış oldu. Ancak yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla Şanlıurfa’nın merkezi olan Haliliye bölgesinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı olduğunu açıklaması bizleri sevindirdi. 12 yıl gibi merkez ilçede görev yapan Urfa’nın sorunlarını takip eden, bizlerde meslek olan, basınla çok iyi diyalog kuran, her kesim çalışmalardaki faaliyetlerde günü gününe basına enforme eden özellikle şahsım olarak 12 yıllık çalışma döneminde basın kuruluşları ile yaptığı başarılı diyalogları nedeniyle kendisini kutluyorum. Haliliye’den aday adayı olması nedeniyle başarılar diliyorum. Mustafa Zahit Bey’inde bu göreve layık olacağını ve bunu da başaracağına inanıyoruz.’’ Dedi.

 

 

Daha sonra gazeteci Sedat Atilla’yı makamında ziyaret eden Haliliye belediye başkanı aday adayı Mustafa Zahit, burada yaptığı konuşmasında da şu ifadelere yer verdi. ‘’ Haliliye ilçemize hizmet etme yolunda aday adayı oldum. Allah nasip ederse Haliliye’ye hizmet yapmaya geliyorum. Neticede 12 yıl boyuca görev yaptım. Buranın dokusunu, yapısını, nelerin ihtiyacı olduğunu, hangi projenin eksik olduğunu, hangi projenin tamamlanacağı konusunda kendimizi hazır görüyoruz. Şanlıurfalı ve Haliliye ilçemizdeki vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Adaylığımız açıklandıktan sonra geniş bir teknik ekiple hızlı bir şekilde sorunlarımızı tespit ettikten sonra hizmet etme yolunda koşacağız. Belediyecilik yan gelip yatma yeri değil, hizmet etme yoludur. Gücünü koltuktan değil, koltuğa güç veren bir makamdır. Dolayısıyla önemli bir makamdır ve vebali olan bir yerdir. Her şeye çok dikkat edilmelidir. Bizler bu işlerin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bu yüzden bu yola çıktık. Bu yolda bizler bir defa kendimizi Sayın genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek aldık. Çünkü genel başkanımızda partinin en alt kademesinden geldi. Türkiye’nin en büyük belediyesi İstanbul belediyesini yönetti. Ve şuanda bizim başbakanımız. Bizlerde sayın başbakanımızın yolunda ilerlemeye gayret ediyoruz. Sayın başbakanımız kadar olamayız ama en azından örnek olarak başkanımızı alıyoruz. Bunu için Haliliye ilçemiz için hizmet etmeye geleceğiz. Bizleri kabul ettikleri için Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyet Başkanı Kamil Güler’e ve gazeteci Sedat Atilla’ya teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

 

 

Yapılan ziyaretin kendisini çok mutlu ettiği ifade eden gazeteci Sedat Atilla ise, ‘’ Mustafa Zahit abimiz, kardeşimiz benim çok sevdiğim bir insandır. Hayırlı bir işe girdi. 12 yıl öncesini biliyoruz,  bugünü biliyorum. 12 yıl boyunca çok güzel hizmetleri oldu siyaset anlamda, siyaset bağlamda. Kendisini Şanlıurfa’nın yakından tanıdığı, Şanlıurfa’nın öz evladı, Şanlıurfa’nın gece, gündüz her zaman çok iyi biliyorum ve bildiğim için söylüyorum gecenin ikisinde, üçünde, sabahın beşinde hizmet veren ve Şanlıurfalıların hizmetine koşan bir siyasi ekolda çalıştı. İnsan ayırımcılığı yapmadı. Ondan dolayı da çok önemli bir yola girdi. Bu yolda Haliliye ilçemizin başkan aday adayı Mustafa Zahit’in çok katkı katacağına Şanlıurfa’ya, Haliliye’ye çok hizmetler edeceğini biliyor görevinde başarılar diliyorum.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.