banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sac Kavurması PKK imam Halil Şeffaf Abdullah Gül Müslüm Gürses yoğun bakımda

Zahit'ten Esnaf Ziyaretleri-VİDEO


Esnaf Ziyaretlerine Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar, Sosyal İşler Başkanı İlhami Günbeği ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akarbaşı caddesi, Kasaplar odası Başkanı Abbas Tombul’u, Marangozlar çarşısı, Kuyumcular çarşısı ve çevresindeki esnafı ziyaret etti. Esnaftan sorunlarını dinleyen Başkan Zahit, sorunları ilgili yerlere aktaracakları ve çözüm için takipçi olacaklarının sözünü verdi.

Esnafın kapısını tek tek gezen Zahit; önce selamlaştı, sonra isteklerinin olup olmadığını sordu. Kimi esnaf çevre düzenlemesinden şikâyetçi oldu, kimi ise, elektriklerin yetersizliğinden yakındı. Esnafın taleplerini not alan Zahit, sorunları ilgili yerlere aktaracaklarını söyledi. Her türlü sorunu ilgili yere anlatacaklarını ve çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Zahit, şunları söyledi:

“Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yaz dönemi kapsamında esnafımızı geziyoruz. Bugünde Akarbaşı esnafını ve Kasaplar odası başkanı Abbas Tumbul’u ziyaret ettik. Burada bizleri kabul ettiler. Tabiî ki Ak parti hükümeti adına burada güzel söylemler söyleniyor. Esnaflarımız bundan memnun, bizlere bu memnuniyetlerini ilettikleri zaman bizlerde tabi bundan memnun oluruz. Bu anlamda biz hakikaten gücümüzü öncelikle vatandaşlarımızdan, esnaflarımızdan alıyoruz. Esnaflarımız bizim güç kaynağımız bu anlamda sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a buradan sevgilerini sunuyorlar. Buda Ak Parti ailesini gerçektende mutlu ediyor'' dedi.

Kasaplar Odası Başkanı Abbas Tumbul ise; ''Ak Parti merkez ilçe başkanı Mustafa Zahit ve Yönetimine bizleri ziyaret edip, sorunlarımızı dinledikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başkan Mustafa Zahit içimizden biridir, her gün esnafla içicedir. bu anlamda tekrardan teşekkür ediyorum'' dedi.

Başkan Mustafa Zahit, Başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle esnaf ziyaretlerine devam ettiler.
balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.