banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

ZAHİT'TEN AKBIYIK'A ZİYARET

AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Zahit, burada yaptığı açıklamasında şöyle konuştu. ''Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Akbıyık Beyi ziyarete geldik. Bizler yıllardır başkanımızdan bilgi, alışverişinde bulunduk. Dolayısıyla Şanlıurfa'nın değerleri, fikirleri bizim için yol göstericidir. Bizlerde bu aday adaylığı sürecinde bugün ziyarete geldik. İnşallah Cenab-u Allah nasip ederse aday adaylığı sürecinden sonra, aday olursam burada yine projeler üzerinde karşılıklı, fikir, alış verişinde bulunacağız. Bizim ilkemiz seçilir isek, halkımızı, sivil toplum örgütlerimizin belediye yönetimi ile ortak olması yönündedir. Bunu da Sayın başkanımız Ahmet Akbıyık Beyle görüştük. Bizleri burada sıcak karşıladığından dolayı teşekkür ediyoruz.'' Dedi.

AK Parti Haliliye İlçe Belediye başkan aday adayı Mustafa Zahit, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Akbıyık'ın sorunlarını dinledi hem de belediye başkanı seçildiği takdirde hayata geçireceği projeler hakkında açıklama da bulundu. Esnafların ekonominin yapı taşları olduğunu ve belediye başkanı olacak kişinin esnafın sorunlarına kayıtsız kalmaması gerektiğine belirterek, “Seçildiğimiz takdirde, Haliliye’yi hep beraber yöneteceğiz. Tek mantıkla hareket etmeyeceğiz. Biz biliriz biz yaparız diye hareket etmeyeceğiz. Kent konseyimizde sivil toplum kuruluşlarından da bulunacak. Vatandaşımız, esnafımız asla mağdur edecek hiçbir şey yapmayacağız.'' Dedi.

Yapılan ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Akbıyık ise, ''Mustafa Zahit Bey'e minnettarız ve şükran borçluyuz. Yıllardan beridir sevdiğimiz, saydığımız siyaset dışında kardeşlik olarak sevdiğimiz bir insanın esnaf odaları birliğinde şahsımda ziyaret etmelerinden dolayı mutlu oldum. Giriştiği Haliliye İlçe Balediye Başkan aday adaylığında kendisini layık gördüğümüzü ifade etmek isterim. Hakkında ne hayırlı ise, Allah'tan onu vermesi temennisiyle başkanımız Mustafa Zahit'e yapmış olduğu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.'' Dedi.

Daha sonra AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan aday adayı Mustafa Zahit, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Akbıyık ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.