banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Zahit'in 'Kadın Hakları Günü' mesajı

AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Zahit mesajında şu ifadelere yer verdi; "Ülkemizin geçmişinde ve geleceğinde Türk Kadınının önemi her zaman etkili olmuştur. Bir toplumun gelişmesinde ve geleceğin bireyleri olan çocukların eğitiminde, toplumun temel taşlarından olan Kadınların önemi ortadadır. Maziye baktığımızda Türk Kadını her zaman eşinin, ailesinin yanında olmuş, zor zamanlarda vatan savunmasında bulunuştur. Bugünkü Türkiye’ye baktığımızda Türk Kadınına yine önemli görevler düşmektedir. Çocukların ilk öğretmenlerinin anneleridir.

Ülkemizdeki ve Dünya üzerindeki toplumların yapılanmasında önemli görevler üstlenen kadınların eşit haklara sahip olması, hiçbir ayrımcılığı maruz kalmaması adına yapılan bir hatırlatma niteliğinde olan 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününde tüm kadınlarımızın, 5 Aralık Dünya Kadın Haklarını Gününü kutlar, ülkemizdeki gibi eşit hakların dünya üzerindeki diğer tüm kadınlara da aynı eşit haklar tanınması temenni ederek, saygı ve selamlarımı sunarım" şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.