banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Zahit'en Bakkallar Odasına ziyaret

Belediye başkan aday adayı olduktan sonra ziyaret turlarını sürdüren Ak Parti Haliliye belediye başkan aday adayı Mustafa Zahit, ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Aktun'u ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Bakkalların Türk toplumunun en önemli değerlerinden biri olduğunu belirten Zahit, "Bakkallar, toplumumuzun temel direklerinden birisidir. Bakkallarla ve özellikle, bakkal sorunları ile yakından ilgiliyiz. Onlarsız yapamayız. Bakkallardan alırız alacaklarımızı, ondan sonra yaz deftere deriz, bakkallar da bizi kırmaz hep yazarlar. Toplumumuzun büyük bir kısmı hep mahalle bakkallarından alışverişini yaparlar, çünkü cebimizde paramız olmasa bile biliriz ki o ihtiyacımız olan ürünü alabileceğiz, bunun için gönlümüz rahattır. Ay sonunda bazen de iki- üç ayda bir veririz. Bu yüzden bakkallar toplumumuz için en önemli değerlerinin başında gelir" dedi.

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun ise, ‘’Mustafa Zahit kardeşimizi yıllardan beridir tanıyoruz. Kişiliği ile dürüstlüğü, çalışkanlığı, kendini kamuoyuna tanıtmış, kanıtlamış, ispatlamış bir kardeşimizdir. AK Parti’de merkez ilçe başkanlığı yaptığı dönemde de bizlerin üyelerle ilgili ne zaman sorunumuz olduğu zaman orada bir açık kapımız vardı. Bizler gidip dertlerimizi, sorunlarımızı Zahit başkana rahatlıkla anlatıyorduk. Ne zaman telefonla aradığımız zaman hep telefonu açık bizlerle ilgileniyordu. Sorunlarımızı Ankara’ya götürüp vekillere, ilgililere iletiyordu. Cesaret gösterip Haliliye’den belediye başkan aday adayı olması bizleri mutlu ederken denenmiş, tecrübeli Kamuoyundan, halkın arasında tanınmış bir kardeşimize başarılar diliyorum.’’ Dedi.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Zahit, daha sonra Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi ve Devteyştindeki esnafları ziyaret etti.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi ve Devteyşti esnafını ziyaret eden Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Zahit, Şanlıurfa’nın büyükşehir olmasından sonra kurulan Haliliye ilçesinin Şanlıurfa'nın vizyonu olduğunu söyledi. Şanlıurfa vizyonu olan ilçenin gelişiminin Şanlıurfa’nın büyümesine kattı sunacağını ifade eden Zahit, Haliliye ilçesinde yeni kurulacak belediye teşkilatlanmasının çok önemli olduğunu kaydetti. Zahit, “Aday adayı olduğumuz Haliliye ilçesinin esnaflarını ziyaret ederek hem kendimizi anlattık hem de onların tavsiyelerini dinledik. Kendilerini ziyaret ettiğimiz esnaf kardeşlerimiz duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Sorunlar hakkında bilgi verdiler. Bize ilettikleri sorunların çözümü konusunda fikirlerini aktardılar. Esnaflarla aramızda olması gereken sıcak diyaloglar oldu. Şanlıurfa'nın gelişimi için birlikte çalışma sözü verdik” dedi.

Esnaflar ise, Sayın Mustafa Zahit’in bizi ziyaret ederek hem çalışmaları hakkında bilgi vermesi hem de görüş alışverişinde bulunarak sorunlarımızı dinlemesi memnuniyet vericidir” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.