banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Zahit'e tebrikler devam ediyor
Zahit, ustalık döneminde daha iyi hizmetlerle güzel çalışmalar sergileyeceklerini söyledi.



Geçtiğimiz Pazar günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinin katıldığı 4. Olağan Kongreye tek liste halinde aday olan ve delegelerin oylarını alan Mustafa Zahit’e tebrik ziyaretleri yapılıyor. Başkan Zahit, Karakoyun İş Merkezi’nde bulunan Merkez İlçe Teşkilatı’na gelen misafirleri ağırlayarak tebrikleri kabul ediyor.



Kongre sürecinde kendilerine destek veren tüm Şanlıurfalılara yürekten teşekkür ettiğini söyleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, ustalık dönemi olan yeni dönemde daha çok çalışacaklarını belirtti. Zahit, geçmiş 2 dönemde kendilerine destek ve emek veren partililere teşekkür ederek, “Yeni dönemde yine halkımız ve partililerimizle birlikte yoğun bir çalışma sürecine gireceğiz. Daha iyi çalışmalarla Şanlıurfamız için elimizden geleni yapacağız. Bizi burada ziyaret eden, çiçek gönderen ve arayarak tebrik eden herkese saygılar sunar, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.