banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Zahit ve Eğilmez'den Cabır köyünde toplantı VİDEO

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu haftalık rutin toplantısına Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Ak Parti Merkez İlçesinin yönetim kurulu üyesi Hüseyin Polat’ın köyü olan Cabur köyünde gerçekleşen toplantıdan sonra Şanlıurfa Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve İl Başkanı Yusuf Eğilmez birer konuşma yaptı.

 

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit konuşmasında şunları belirtti,  ‘’Bugün merkez ilçe teşkilatımızın düzenlediği rutin toplantılarından bir tanesidir. Bu ay içersinde yapılan İlçe yerel yönetimler toplantısı, Merkez İlçe mahalle başkanları toplantısı, Merkez İlçe Aylık Belde Başkanları toplantısı ve yönetim kurulu toplantıları yapıldı.  Neticesinde bugünde İl Başkanlığımızla düzenlenen İl Danışma Meclis toplantımız yapıldı. Aynı zamanda İl danışma meclisi toplantımız bir eğitim toplantısı içersinde yaklaşık olarak 4 saat sürdü. Genel merkezimiz teşkilat başkan yardımcımız Sayın Nurettin Nebatı bu toplantıyı yaptı. Tabi bu eğitim toplantısı bizlere, teşkilat mensuplarına çok şeyler kattı. Gerçekten bugün biraz daha siyaseti daha iyi anlamaya çalıştık. Dolayısıyla çok verimli bir toplantı oldu. Bunun neticesinde bugünde merkez ilçe toplantımızı Cabur köyünde yönetim kurulu üyemiz Hüseyin Polat’ın köyünde yapıldı. Bu toplantımıza Saygıdeğer İl başkanımızla, yönetim kurulu üyelerimizde katıldılar. Dolayısıyla burada hasbıhal ettik durumumuzu, katılımcı arkadaşlara ve özellikle İl Başkanımız Yusuf Eğilmez’e de çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’de, ‘’ Bugün Merkez İlçemizin düzenlemiş olduğu yönetim kurulu toplantısına bizlerde katıldık. Toplantıda bir ay içersinde yapılan faaliyetleri, değerlendirdik. Ayrıca başkanımızın da belirtmiş olduğu gibi bugün gerçekleştirdiğimiz İl danışma meclis toplantımız ve teşkilat içi eğitim toplantımızla ilgilide değerlendirilmede bulunduk. Özellikle toplantıya ev sahipliği yapan Hüseyin Polat beye ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit’e, Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra teşkilatlar olarak bu tür toplantıları yapıp, devam edeceğiz. Şanlıurfa’da birliktelikle yolumuza daima devam edeceğiz.’’ Dedi.

 

Merkez İlçenin düzenlemiş olduğu haftalık rutin toplantısı katılımcıların toplu fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.