banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Şanlıurfa Valiliği urfahaber Urfa

ZAHİT, SPOT PAZARI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

 

 

AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Zahit, Spot pazarındaki esnaf ve vatandaşlar, samimi yaklaşım göstererek, Zahit’e ‘Başkan Zahit gibi başkanın’ yakışacağını ifade ettiler. Mustafa Zahit, çalışmalarını ekibiyle koordineli bir şekilde yapacağını belirterek Büyük Türkiye için büyük Şanlıurfa için hep birlikte hizmet aşkıyla çalışacağız” dedi.

Zahit, Spot pazarındaki esnafları ziyareti sırasında, karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Mustafa Zahit,  insanların desteğiyle hizmet yarışına çıktıklarını, ‘ben değil biz olarak çalışacaklarını’ belirterek “ Bu kutlu hizmet yarışına çıkmış bulunmaktayız. Şu anda aday adayıyız. Ama bizler başkan adayı gibi projelerimizle, insan odaklı hizmet anlayışımızla yola çıktık. Her vatandaşımızın sorunları sıkıntıları var. Bu sorunları koordineli bir biçimde, kargaşaya engel olarak hizmet anlayışı içerisinde çözmeliyiz. Sürekli irtibat ve iletişim halinde olmalıyız. Acil sorunlar varsa hemen nasıl yapabiliriz bunlara gayret etmeliyiz. Kim aday olursa hep beraber onun etrafında bulunarak AK Parti belediyeciliğini devam ettirmeliyiz ” diye konuştu.

Zahit, “ Şanlıurfa şehri için dünden bu günlere kadar, 12 yıl boyunca AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçede başkanlık görevini yaptım. Bu hizmet gemisi ancak, sağlıklı, sürekli koordinasyon içersinde en kısa zamanda sorunları gidererek olacaktır. Ekip anlayışı içerisinde büyük Şanlıurfa, büyük Haliliye ilçemiz için nasıl ileriye taşıyan bir hizmet etmeliyiz bunu düşünmeliyiz ”ifadelerine yer verdi.

Şanlıurfa Spot Pazarı Dernek Başkanı Adnan Haktankaçmaz ’in ortak olarak hizmet yarışında tüm aday adaylarına başarılar dilediklerini belirterek “ Aday adaylığı sürecinde, bizleri yerimizde ziyaret edip sorunları dinlediği için Mustafa Zahit beye teşekkür ederiz. Hep birlikte çalışarak kim aday olursa onun etrafında çalışacağız” diye konuştular.

Vatandaşlar ise, Mustafa Zahit’in bire bir ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlar ise, aday adaylığı sürecinde bile nezaket gösterip bizleri ziyaret edip kendisini tanıtması ve sorunlarını dinleyerek, anında çözüme kavuşturmasının sevindirici olduğunu dile getirdiler.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa ZahitSpot Pazarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.