banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

ZAHİT, ESNAF VE VATANDAŞIN YOĞUN İLGİSİ İLE KARŞILAŞTI

Esnafın çeşitli konularda görüş ve düşüncelerini dinleyen Mustafa Zahit, “Şanlıurfa'nın her yönüyle marka şehir olması yönünde çok büyük adımlar atıldı ve atılmaktadır. Haliliye ilçemizin işlek caddelerinin tamamının gün boyu hareketli kalması için çalışmalarımız olacaktır.” dedi.

Esnaf ziyaretleriyle de esnafın sorunlarını dinleyen Haliliye Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Zahit, Bahçelievler mahallesindeki esnafları ziyaret etti.

Esnafı sık sık ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Mustafa Zahit, alışveriş yapan halkla da sohbet etti.

Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Zahit, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Haliliye Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Zahit, “Çalışmalarımıza halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Bahçelievler’deki esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Mustafa Zahit, Seçildiği takdirde esnafların sorunları çözmek için elbirliği ile çalışacaklarını ifade ederken, bizim yönetimimizde halkı ortak etmeliyiz ki,  ortak sorunları ve problemlerini ortak olarak çözeriz.’’ Dedi. Bu anlamda esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Zahit'e esnaf konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, yapılan ziyaretlerde memnuniyetlerini de dile getirdiler.  Esnaf, Mustafa Zahit’in kendilerini ziyaret etmesinden ötürü teşekkür etti.

Bahçelievler mahallesindeki esnafları tek tek dolaşan Mustafa Zahit, vatandaşlarla da bir araya gelerek, sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.