banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

ZAHİT, ESNAF BAŞIMIZIN TACI

Ak Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Zahit, Demokrasi Caddesi ve Yıldız Meydanı Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek esnaf bizim başımızın tacıdır Dedi.

 

 

Önceki gün öğleden sonra Demokrasi Caddesi üzerinde bulunan iş yerleri ile Yıldız Meydanı Caddesi üzerinde bulunan esnaflara ziyaretler gerçekleştiren Ak Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Zahit hem esnafların sorunlarını dinledi hem de Belediye Başkanı olduğu vakit sorunları çözümünde elinden geleni yapacağını belirti. Zahit, “Esnafımızın isteklerini dinlemek, düşüncelerini almak amacıyla tüm esnaflarımızın yanında olduğumuzu belirtirim” dedi.

 

 

Esnafın sıkıntılarını yerinde dinleyen Ak Parti Haliliye Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Zahit yaptığı açıklamada; “ Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı olarak bugün esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek onlardan destek beklediğimizi belirtmek istiyoruz. Bugün Demokrasi Caddesi ile Yıldız Meydanındaki esnafları ziyaret ettik. Bizleri güler yüzle karşılayan esnaf kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Adaylık verildiği takdirde de yine esnaflarımızla, vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Bütün toplumun, bütün kesimleriyle çalışacağız. Burada her zaman bilgi alış, verişinde olacağız. Bizler Haliliye’nin kronik hale gelmiş olan bazı sorunlarını çok iyi biliyor ve onları çözmek için elimizden geleni yapacağımıza dair söz vermek istiyoruz” dedi.

 

 

Bu ziyaretlerle mutlu olduklarını belirten esnaflar ise sıkıntılarının ve isteklerinin dinlenildiği için Haliliye Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Zahit'e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.