banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Zahit; Aday Hem Kırsala, Hemde Merkeze Hitap Etmeli



30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Zahit, çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Zahit, bu çalışmalar kapsamında Akarbaşı esnafını ve Kasaplar odası başkanı Hacı Abbas Tumbul’u ziyaret ederek sorunlarını dinledi.


Yapılan ziyaretler hakkında bilgi veren Haliliye ilçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Zahit, “ 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıkladım. Haliliye’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcilerini ziyareti ardından esnaflarımızı ziyaret etmeye başladık. Bugünde Akarbaşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Esnaflarımızla sıcak bir temas kurmak istedik. Halkımıza projelerimizi, neler yapabileceklerimizi, düşündüklerimizi ve Haliliye’yi daha ileriye götürmek için ne yapmamız gerektiği konusunda fikir alışverişlerinde bulunduk.” dedi.

 

Mustafa Zahit, daha sonra Şanlıurfa Kasaplar Odası Başkanı Hacı Abbas Tumbul'u ziyaret etti. Burada kasapların sorunlarını dinleyen Zahit, '' Esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugünde Kasaplar odası başkanımız Hacı Abbas Tumbul başkanımızı ziyarete geldik. Bizler zaten görev süresinde de her zaman iç içeydik. Bizler buralarda büyüdük. Doğduğumuz büyüdüğümüz yere de Cenabu Allah kısmet ederse hizmet etmek istiyoruz.  Haliliye’ye hizmet etmek geliyorum, hizmet sevdalısıyım.’’ Dedi.

 

 

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Kasaplar Odası başkanı Hacı Abbas Tumbul ise, ‘’Mustafa Zahit başkan belediye başkanlığından önce çocukluğundan bu yana yeğenimiz, küçük kardeşimizdir. Zahit’in aday adayı olması bizler için, Şanlıurfa için bir şanstır. İnşallah esnaf olarak bizler Mustafa Zahit başkandan faydalanırız. Mustafa Zahit halktan biridir. Ondan dolayı adayımız Zahit başkandır. ‘’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.