banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Yusuf Eğilmez’e akın akın tebrik ziyaretleri
Pazartesi gününden itibaren tebrikleri kabul ettiğini belirten AK Parti İl başkanı Av. Yusuf Eğilmez, kendilerini ziyaret ederek tebrik eden başta İlçe Teşkilat üyelerine, muhtarlara, STK temsilcilerine ve halka teşekkür etti.



Şanlıurfa’ya yakışır bir kongre gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ve kongre ile birlikte AK Partinin daha da büyüdüğünü belirten Başkan Eğilmez; “Pazartesi gününden beri AK Partiye gönül verenler, teşkilatımızın üyeleri, STK temsilcileri yeni dönemdeki görevimizden dolayı tebrik ediyorlar. Yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte tebrikleri kabul ediyoruz. AK Partiye büyük bir teveccüh var. Halkın partisi olduğunun bir göstergesidir. Hayırlı olsun tebriklerini ileten herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Çekirge saz grubu adına Akif Çekirge Yusuf Eğilmez işlemeli plaketi, 4. Olağan İl Başkanlığı kongresiyle AK Parti İl Başkanlığına seçilen Başkan Av. Yusuf Eğilmez’e takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.