banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Yusuf Eğilmez'de Başvurusunu Yaptı

Milletvekili olmak için il başkanlığını bırakan Av. Yusuf Eğilmez, Bugün sabah saatlerinde eski yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla beraber il başkanlığına gelen doldurduğu aday adaylık formunu teslim edip başvurusunu tamamladı.

Bugün sabah saatlerinde eski il başkan yardımcısı Erkan Sözen ve Mustafa Yavuz'la beraber il Başkanlığına gelen Yusuf Eğilmez'i Eski çalışma arkadaşları, ve şu an il başkan yardımcıları olan Cemil Çadak ve Hacı yaygın'da eşlik ettiler. Eğilmez'in başvuru formunu İl Başkan yardımcılarından Mehmet Büyükfırat teslim aldı.

AK Parti Şanlıurfa Eski il başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Başvurusunu tamamladıktan sonra yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Bugün itibariyle İl başkanlığımıza gelerek aday adaylığı müracatımızı yaptık. Rabbim hayırlı etsin" dedi.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.