banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Yıldız Konal Süslü dua ve destek turunda

Önceki gün Siverek ilçesinde Hayrat İlim ve Kültür Derneği, Gülabibey İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi, Siverek ve Şanlıurfa Memur Sen / Eğitim Bir Sen şubeleri, çat kapı ev ziyaretleri ile gittikleri çevrede bulunan esnafları ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, 7 Haziran seçimlerinde AK Partiye destek olmalarını ve bol bol dua etmelerini istedi.

Ziyaret ettiği Sendikalar ve Derneklerde, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler alan ve AK Partiye destek isteyen AK aday Süslü, çalışmalarında başarılar diledi.
Gittiği ev ziyaretinde ekmek yapan bir bayana da yardım ederek kısa süre ocak başına geçip ekmek pişirdi.
AK aday Yıldız Konal Süslü, Okul ziyareti sırasında ise, voleybol oynayan öğretmenlere eşlik edip kendisi de bir süre oynayıp yorgunluk attı.

Yıldız Konal Süslü, dernek ve sendika ziyaretleri sırasında da çalışmalarında başarılar dileyip AK Partiye destek olmaya devam etmeleri ricasında bulunurken, Memur Sen / Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şubesi Başkanı İbrahim Coşkun ise, kazasız belasız bir seçim olması dileğinde bulunarak, “Seçim sonucunun ülkemize, milletimize ve bizlere hayırlı olmasını diliyoruz. Allah’tan temennimiz budur. İnsanlığa hayırlı olması tek dileğimizdir” dedi.

AK aday Süslü’ye Hayrat İlim ve Kültür Derneğinde Kur’an-ı Kerim hediye edildi.
Yıldız Konal Süslü’ye, ev ziyaretlerinde zaman zaman AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Emin Önen, Kasım Gülpınar ve Nureddin Nebati de eşlik ediyorlar.
Ziyaretlerinin sonunda, AK Parti İl Başkanlığı Teşkilat eski Başkanı olan Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve GAP Gündemi Gazetesi imtiyaz sahibi Veysel Polat’ı ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.