banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Yıldırım Vekil adaylığına başvurdu, Taşeron işçilerine mesaj verdi

2006 yılında kurulan Ak Parti İl Engelliler Koordinasyon Kurulu Kurucularından olan Ahmet Yıldırım, 26'ncı dönem aday adaylığı için baş vuruda bulundu.

Gençlik Kolllarında da görev alan Yıldırım, yaptığı baş vuru sonrası başta engelliler olmak üzere Ülke genelinde toplumda gündem konusu olan Kamu taşeron işçiliğinin sona erdirilmesi, oluşturulan Sendika faaliyetlerin bir an evvel etkin bir uygulanmaya dönüşülmesi gerektiğini ifade etti.

Türkiye Genelinde Kurulan Kamu Şirket Personelleri (KAŞİP)'in kurucalarından olan Ahmet Yıldrım şu anda AB Sürecinde Şanlıurfa'yı tanıtma Derneği'nde yönetim kurulu üyesi olarak devam ediyor. Üyeliğinin devam ettiği dernek tarafından da yapılan çalışmalarda da hedef bölge genelinde halkın teveccüh göreceği Haliliye Uluslararası İlahiyat Üniveritesi olarak Şanlıurfa'yı dünya geneline yaygınlaştırmak. Yapılması düşünülen faaliyetlerden bir diğeri ise ; Gençlere yönelik Yapılan bir Organizasyonda sokak, madde bağımlısı olan çocuklarımızı, aynı şekilde çalışma dönemi gelip de her hangi bir iş çalışma ortamına yerleşemeyen psikolojik açıdan rahatsız durumda bulunan kişilerimize ücretsiz olarak topluma kazandırma bir ekip olarak çalışma başlatıldığını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.