banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Yıldırım; Pazara kadar değil mezara kadar

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Fethi Yıldırım, Adaylarla ilgili bir açıklama yaptı. 12 Kişilik listede yer alamayan Yıldırım, yaptığı yazılı açıklama şöyle konuştu; Tatlı bir heyecandan sonra 11 Nisan itibarıyla Şanlıurfa aday listesi yüksek seçim kuruluna sunulmuştur. Şahsımızın olmaması Başbakanımızın takdiridir. Listeye giren tüm adaylar şahsımda birer Fethi Yıldırımdır.

Bizim bütün amacımız Viranşehir’e hak ettiği değerin verilmesidir. Bu gerçekleşmiştir. Biz koltuk sevdalısı değil Viranşehir sevdalısıyız. AK Parti sevdalısıyız. Daha önce olduğu gibi bundan sonrada ben, arkadaşlarım ve ailem Viranşehir adayımız Mehmet Akyürek'in ve diğer adaylarımızın arkasında duracağız.

Partimizin ve teşkilatımızın başarılı olması için her gayreti göstereceğiz. Biz bu işe dava olarak baktık, bundan sonrada hedeflerimizde hiçbir sapma olmadan devam edeceğiz. Bu iş Ahmet-Mehmet meselesi değil memleket meselesidir.

Viranşehir de zihniyet değişiminin tamamlanabilmesi için bir nefer olarak mücadele etmeye devam edeceğim.

Bu yolda benimle birlikte çalışan, gecesini gündüzüne katan değerli dava arkadaşlarıma, sendikama, sivil toplum kuruluşlarına ve akrabalarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.