banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Yetkin’den aday adayı ve esnaf ziyareti

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Abdurrahman Nüvit Yetkin’e Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı ve İlçe Teşkilatı üyeleri eşlik etti. 

Karaköprü’de esnaf ziyareti yapan AK aday Yetkin, vatandaşlardan destek istedi.

Esnafın sıkıntılarını dinleyen Yetkin, öneri ve istekleri not alarak çözüme kavuşturabilmek için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.

Abdurrahman Yetkin esnaf ziyaretlerinin yanı sıra aday adaylarını da ziyaret etti.

Yetkin, AK Parti Aday Adayı Mehmet Demir’i ziyaret ederek destek isteyen Milletvekili Adayı Abdurrahman Yetkin, “Ben esnaf ziyareti kapsamında Karaköprü İlçe Başkanımız, Karaköprü Kadın Kolları Başkanımız, Karaköprü ilçe yönetimimiz ile beraber Karakörü’de esnaf ziyareti yaptık. Bu vesile ile de aday adaylarımızdan Mehmet Demir Bey kardeşimizin yanına geldik. Biz kendisinin bizden daha fazla bu davaya inandığını, bizden daha fazla çalıştığını görüyor olmaktan mutlu olduk. Biz kendisinin her zaman bizim yanımızda olduğunu ve AK Partinin desteğe ihtiyacı olduğunu beraberce konuştuk. İnşallah biz kendisinden destek bekliyoruz” dedi.

Mehmet Demir ise; hep birlikte, hep beraber el ele geleceğe, güzel günlere adım atılacağına inandığını söyledi.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy da, “Karaköprü teşkilatı olarak Milletvekili aday listemizin belirlenmesinden sonra Bayramın hemen ardından Pazartesi’den itibaren değerli abimiz aynı zamanda aday adayımız Abdurrahman Yetkin ile birlikte gündür Karaköprü ilçemizde esnaf ziyaretindeyiz. Bu esnaf ziyaretleri kapsamında yine Karaköprü bölgesinde bulunan ve Karaköprü bölgesinin aday adayı olan abilerimizi, kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.