banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Yetkin; “Olumsuzluklar son bulacak”

Esnafın sıkıntılarını dinleyen Yetkin, Türkiye’deki olumsuz havanın AK Parti iktidarı ile son bulacağını söyledi.


Seçim çalışmalarını il merkezinde sürdüren Milletvekili adayı Abdurrahman Yetkin’e ziyaretleri sırasında Haliliye Belediye Meclis Üyesi Halil Yetkin ve Haliliye ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti. Köprübaşı, Topçu Meydanı ve Şehit Nusret Caddesindeki iş yerlerini tek tek dolaşan AK aday Yetkin, vatandaşların ve esnafın sıkıntılarını, taleplerini dinledi, çözümü konusunda elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.
Vatandaşların yakından ilgi gösterdiği Abdurrahman Yetkin, 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek vermelerini talep etti. Yetkin ayrıca AK Parti iktidarı ile belirsizlik ortamının son bulacağını ve istikrarın sağlanacağını söyledi.
Seçim çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Abdurrahman Yetkin, “Bugün seçim çalışmalarımıza Köprübaşı’ndan başladık. Ondan sonra Köprübaşını bitirdik Topçu Meydanını bitirdik. Bütün bu çarşı etrafında esnaflarımızın dileklerini aldık dinledik kendilerini görüşlerini aldık. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’yi tek başına iktidara getirerek bu sorunlara çözüm getireceğimize hem fikir olduk esnaflarımızla beraber. Tabi esnafımızın sıkıntıları büyük bu olumsuz hava yüzünden esnaf ve sanayici arkadaşlarımız bunu ifade ettiler. Dolayısıyla bundan sonra bu olumsuz havanın giderileceğini AK Partinin tek başına iktidara gelerek sıkıntılara çare olacağı inancı içerisindeyim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.