banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Yetim, seçim bürosu açtı

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili aday adayı olan Yusuf Yetim Devteşti Mahallesinde, Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik’in yanı sıra Bakan Faruk Çelik’le beraber Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve Abdülkadir Emin Önen ile İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in de katıldığı bir törenle seçim bürosu açtılar.  

‘EYYÜPOĞLU URFA’NIN AĞABEYİDİR’

 Milletvekili aday adayı Yusuf Yetim, seçim bürosu açılışında selamlama konuşması yaptı. Şanlıurfa’ya başbakan’ın önem verdiği ve bu nedenle Faruk Çelik’i aday gösterdiğini anımsatanYetim; “Büro açılışına gelenlere teşekkür ediyorum. Emin Önen uluslar arası çalışmalar yapan bir vekilimizdir. Yine Sayın Milletvekilimiz, ağabeyimiz, bütün Urfa’nın ağabeyi olan, Seydi ağabeyimiz Urfa’ya nasıl hizmet ettiğini hepiniz biliyorsunuz. Büromuzun açılışına şeref veren Bakanımız Faruk Çelik’e de teşekkür ediyorum” dedi.

 

Seçim Bürosunu açmasından dolayı Yusuf Yetim’e teşekkür eden Bakan Çelik, seçim bürosunun açılış kurdelesini Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ile beraber keserek “Hayırlı ve Uğurlu olsun” dedi.  

 

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.