banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Yeni yönetim bir araya geldi
Hacı Bekir Sofrasında İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ve Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ ile birlikte bir araya gelen Başkan Av. Yusuf Eğilmez, basın açıklamasının ardından ilk toplantısını gerçekleştirdiler.

 

3 Haziran Pazar günü GAP Arena Stadyumunda Başbakanımızın katılımı ile kongre gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Yönetim Kurulu Toplantımızı arkadaşlarımızla beraber ilk kez gerçekleştiriyoruz. İlk toplantımız tanışma toplantımız olarak gerçekleştiriyoruz. Yönetime yeni giren arkadaşlarımız oldu. Bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni Yönetimde yer alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İnancım odur ki; bu arkadaşlarımızla birlikte yeni hizmetlerde bulunacağız. Şanlıurfa’mızın gelecek 3 yılında bu ekip, bu arkadaşlar önemli roller alacaktır.

Bu vesile ile tüm arkadaşlarıma tekrar başarılar diliyorum. Tüm Şanlıurfalılara hayırlı olsun” dedi.

Basın açıklamasının ardından, basına kapalı devam eden toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.
www.balikligol.com


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.