banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Yeni Başkan Eğilmez start verdi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve İl Yönetimi basınla kahvaltıda buluştu. Av. Eğilmez; “Kaldığımız yerden daha hızla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 Şanlıurfa Sofrasında bu sabah düzenlenen basın toplantısına İl Yönetiminin yanı sıra AK Parti Belediye Meclis Grubu başkanı Adil Saraç, İl Genel Meclisi Başkanı Uğur Beyazgül, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, Parti içi Demokrasi ve Hakem Kurulu Başkanı Av. Salih Demir, İl Disiplin Kurulu Başkanı Av. Mustafa Güneş, Merkez İlçe Başkan y. Hasan Çiçekçi ve Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları hazır bulundu.

Basın mensuplarına başkanlığa Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından göreve getirilme sürecini anlattı. Seçim startının da verildiği toplantıda Av. Yusuf Eğilmez şöyle devam etti; “Bilindiği üzere genel merkezimiz bu yıl almış olduğu bir kararla teşkilatlarda görev almış arkadaşlardan milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin 15 Ocak 2011 tarihine kadar istifa etmeleri istenmişti. Bu karar nedeniyle il yönetiminden il başkanıyla birlikte toplam 13 arkadaşımız istifa etti. Bir kısım basın yayın organlarında iddia edildiğinin aksine il yönetiminden istifa eden arkadaş sayısı sadece 13 kişidir. Birçok ilde bu sayıdan çok daha fazla isim istifa etmiştir.15 Ocak tarihinde il başkanı Av. Ahmet Düşünür’ün milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinden sonra, tüzük gereği il başkanlığına vekâlet etmeye başladım.

Bu süreçte il başkanını belirleme çalışması yapmak üzere genel merkezden teşkilat başkan yardımcısı Fikri IŞIK ve İl Koordinatörümüz Burhan Kayatürk Bey Şanlıurfa’ya geldiler. İl yönetim kurulu toplantısında Genel Merkezden gelen Fikri IŞIK ve Burhan Bey ben ve il yönetim kurulu arkadaşımız Müslüm İncebıyık aday olduk. Fikri Bey ve burhan Bey tüm teşkilatları ve tüm birimlerimizle görüştüler.

Daha sonra bazı STK ve meslek kuruluşlarıyla görüşme yaptılar. Yapılan çalışma gayet güzel ve demokratik bir ortamda gerçekleşti.

Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen buradaki çalışmadan sonra Genel Merkez teşkilat başkanlığımız Ankara’da da milletvekillerimizle görüşme yaptılar. Tüm yapılan görüşmelerin neticesi bir rapor halinde genel başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verildikten sonra 09.02.2011 Çarşamba günü başbakanımız yetkiyi şahsıma verdi. İnşallah İl Başkanlığım Şanlıurfa’mıza ve partimize hayırlı olur.

Şu an İl yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla olağanüstü bir toplantı yaparak seçim startı veriyoruz. Malumunuz seçimlere çok az bir zaman kaldı. İnşallah il kongremizin yapıldığı 14 Haziran 2009 tarihinden itibaren yapılan çalışmalarımız kaldığı yerden öncekinden daha fazla bir hızla devam edecektir.

Milletvekillerimiz ilçe teşkilatlarımız, Kadın ve gençlik kollarımız ile İl genel ve Belediye Meclis üyelerimizle partimize yaraşır bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

2011 yılı Haziran ayında yapılacak seçimlerde en yüksek oyu alarak bütün milletvekillerinin partimizden seçilmesi için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz.

Demokratik bir yarış içinde geçen süreç sonunda bana verilen görevin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm Şanlıurfa halkını sevgiyle selamlıyorum” dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.