banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Yavuz'dan İlim Yayma Cemiyeti ve ŞANİMDER'e ziyaret

Üyesi olduğu İlim Yayma Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi’ni ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Sosyolog Mustafa Yavuz, "Bir imamhatipli olarak Türkiye’de ilk imam hatip okulunu kuran bu cemiyetin üyesi olmaktan hep gurur duydum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlim Yayma Cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı Av. Cüneyt Altıparmak, İstişare üye olan Mustafa Yavuz'a çıktığı yolda başarılar diledi. 


ŞANİMDER'DE ADAY ADAYLIĞI DEĞERLENDİRDİ
Mensubu olduğu Şanlıurfa İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin (ŞANİMDER) haftalık sohbet toplantısına da katılan Aday Adayı Mustafa Yavuz, Buradaki arkadaşlarıyla aday adaylığı sürecini değerlendirdi.
Ziyarette konuşan Mustafa Yavuz; "Mensubu olduğum camiadaki değerli arkadaşlarımla habihal ettik. Ben mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum İmamhatip camiasındaki değerli insanların fikir ve görüşlerine önem veriyorum. Bu akşamda yine istişarelerde bulunmak ve Aday adaylı sürecindeki çalışmalarım hakkında bilgi alış verişinde bulunmak üzere ziyaretimizi gerçekleştirdik. Çok verimli oldu benim için. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim" diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.