banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Yavuz Viranşehir’de esnafın sorunlarını dinledi

HÜDA PAR’IN desteklediği bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yavuz, Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ve beraberindeki heyetle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir İlçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaretler sırasında esnafın sorunlarını dinleyen Yavuz, bu sorunları şimdilik TV programlarında gündeme getireceğini ama seçilmesi durumda ise, bu sorunları mecliste gündeme getireceğini söyledi.

Belediyenin temizlik yapmadığından şikâyetçi olan esnaf, mevsimlik tarım işçilerinin ilçeyi terk etmesi ve Suriyelilerin vergisiz bir şekilde işyeri açmasının kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi.

Daha sonra Viranşehir Derneği’nin düzenlediği kermesi ziyaret eden Yavuz, dernek başkanı ve üyeleriyle bir müddet sohbet etti. Daha sonra dernek binasına geçen Yavuz, dernek yönetici ve üyelerine siyasete girme amacını ve projeleri hakkında bilgiler aktardı.

Dernek ziyaretinin ardından Viranşehir’in Derince mezrasına giden Yavuz, Agavata aşiretinin önde gelenlerinden   Halil Yıldırım ve ailesini ziyaret etti. Agavata aşireti mensuplarıyla sohbet eden Yavuz, İslami muhalefete   talip olmalarının gerekçelerini anlatarak destek talebinde bulundu.

Yapılan ziyaretlerin ardından Yavuz ve parti ilçeden ayrıldı. (İLKHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.