banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Milletvekili Gaziantep

Yavuz, STK’lar katılımcı demokrasinin gereklerindendir


Ziyaretine Lokantacılar Odası Başkan Yardımcısı Şükrü Akkuş’u ziyaret ederek başlayan Mustafa Yavuz, daha sonra sırasıyla Vücut geliştirme& fitness Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ’ı, Doğu Batı Kardeşlik Platformu Doğu Başkanı Abdullah Göçmez’i, Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve ŞUTİM Sebzeciler Dernek Başkanı Faruk Akbaş'ı ziyaret etti.


Ziyaret ettiği Sivil Toplum Kuruluşlarından destek talep eden Sosyolog Mustafa Yavuz; “ Bizim için STK’lar katılımcı demokrasinin gereklerindendir. Onları partimiz için vazgeçilmezlerimizdir” dedi.


Bireyin taleplerini STK aracılığıyla hükümete iletmesi ve bu taleplerin hükümet tarafından da dikkate alınıp hukuk düzenine uygun bir şekilde karşılanmaya çalışılması, yönetimde demokrasinin olmazsa olmaz koşullarından olduğunu dile getiren Yavuz; “Özellikle katılımcı demokrasiye büyük önem veren partimiz, alanında bir ilke imza atarak STK’ları milletvekili belirleme sürecine dâhil etti.  Bu da Sivil toplumun bizim partimiz için ne kadar önemli olduğunun kanıtıdır. Bende şehrimizin ve demokrasimizin gelişimine katkı sağlayan STK’larımızı ziyaret ederek destek ve dualarını talep ettim. Şahsıma büyük teveccüh gösterdiler. Hepsine teşekkür ederim ” diye konuştu.


Ziyaret ettiği tüm STK temsilcileri, Mustafa Yavuz’a desteklerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.