banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Yalçın: Doğuda seçmene baskı devam ediyor

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, Merkez ilçe Haliliye Osman Ertörer Ortaokulunda 2261 nolu sandıkta oyunu kullandı. Burada sandık görevlileriyle selamlaşan Yalçın, sandık görevlilerine ve müşahitlere kolaylıklar diledi.

Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklamada bulunan Yalçın şunları söyledi: “Öncelikle bölgemize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Buradan da siyasetçilere bir çağrıda bulunmak istiyorum. Kendi siyasi çıkar ve menfaatlerini, halkın menfaatleri önüne koymamaları gerektiğini söylemek istiyoruz. Halk huzur istiyor, istikrar istiyor bu konuda hassas davranırlarsa iyi olacağını düşünüyoruz. Bu konuda halk, gereken cevabı bugün verecektir. Herkes buradan bir ders çıkaracaktır inşallah.”

“İstikrar kazansın, huzur kazansın, barış kazansın”

Güvenlik önlemlerini tamamıyla alınmış olduğunu zannetmiyoruz diyen Yalçın, “7 Haziran seçimlerine göre nispeten seçim güvenliğinin alınmış olduğunu görüyoruz. Tabi bu Urfa’da böyle, fakat Doğu’dan, Güneydoğu’dan haberlere göre çokta bu şekilde yansıtılmıyor. Halen bazı sandıklarda baskının olduğunu görülmektedir. Daha çok Diyarbakır, Mardin, Batman ve özellikle kırsal kesimlerde bu yönde bize gelen haberlere göre sandıkların başında halen baskıların olduğu, halkın tehdit edildiği, halkın bir korku ve panik içinde olduğu söyleniyor. Bu korku ve panikten sandığa gitmeyen seçmen de çoktur. Bu seçimin halkımıza, milletimize İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” (Ramazan Casuk - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.