banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Yahya Akman’dan Yardım kuruluşlarına tam destek

AK Parti Milletvekili Yahya Akman Şanlıurfa’daki temasları çerçevesinde AK Parti İl Yönetiminden Mehmet Karadağ, Mahmut Uğurlu, Belediye Meclis Üyesi M.Emin İfşa ile birlikte Gönüllü Kuruluşlar Aşevi, Ay Işığım ve İHH Şanlıurfa Temsilciliğini ziyaret ederek, Rahmet ve Bereket ayı olan Ramazan vesilesi ile yaptıkları yardımlardan dolayı yardım kuruluşlarına teşekkür ederek her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

 

İlk olarak Gönüllü Kuruluşlar Aşevine giden Milletvekili Yahya Akman ve beraberindekiler, burada aşevi sorumlusu Abdulaziz Kutluay’dan aşevi hakkında bilgi aldı. Aşevine yardım konusunda Şanlıurfa’da yapılan çalışmaların yanında Ankara’da yapılması gerekenler hakkında Milletvekili Yahya Akman’dan yardım talebinde bulundular.

Bunun üzerine Milletvekili Yahya Akman, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin nezdinde yaptığı görüşmelerden olumlu sonuçlar aldığını belirterek; “20 yıldır Şanlıurfalı fakirlere sıcak yemek veren aşevinin sıkıntıları vardı. Bakanlık nezdinde yaptığımız girişimlerden olumlu sonuçlar aldık” dedi.

Buradan Ay Işığım derneğine geçen Milletvekili Yahya akman ve heyeti, Ay Işığım dernek Başkanı İbrahim Halil Ural’dan dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yetimlere yönelik çalışmalar yaptıklarını belirten dernek Başkanı Ural; “Çok sıkı bir incelemeden sonra yetim ve aynı zamanda fakir ailelere başta ev olmak üzere giyim, burs ve gıda yardımlarını” yaptıklarını ifade etti.

Ay Işığım derneğinin yaptıkları faaliyetlerden dolayı tebrik eden Milletvekili Yahya Akman; “Çok önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Yetimleri sevindiriyorsunuz. Yaptığınız faaliyetlerin tamamını kayıt altına alın. Ay Işığımın Şanlıurfa ile sınırlı kalmaması lazım. Tüm yetimleri kapsayacak bir büyüme için bizde elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

Buradan ayrılan AK Parti heyeti, İHH Şanlıurfa temsilciliğine geçti. Burada İl Temsilcisi Behçet Atilla ve Yönetimi tarafından karşılanan Milletvekili Yahya Akman ve heyeti İHH çalışmaları hakkında bilgilendirildi. Başta Filistin olmak üzere dünyanın her yerinde Müslümanların zulüm gördüğünü belirten Atilla; “Son olarak Arakan’da insanlık dramı yaşanıyor. Biz İHH olarak nerede ezilen bir mazlum varsa onun yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Gönüllülükle yapılan her işte mutlaka başarı elde edildiğini belirten Milletvekili Yahya Akman; “Gönüllü Yardım Kuruluşlarımızı ziyaret ederek yaptıkları kutsal faaliyetlerde yanlarında olduğumuzu belirttik. Üzerimize düşen konularda tüm gayretleri gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. Yardım Kuruluşlarının gerek Ankara’da ve gerekse Şanlıurfa’da her zaman yanındayız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.