banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Yahya Akman’dan TÜMSİAD ve MÜSİAD’a ziyaret

İlk önce TÜMSİAD’ı ziyaret eden AK Parti heyeti, buradan MÜSİAD’a geçerek yönetimle görüştüler.

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren TÜMSİAD Başkanı M. Sadık Sade; “Memleket meseleleri, sorunları hakkında Milletvekilimizle istişare ettik. Ekonomi sorunlarını ilgilerinden ve bizi ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyaretle ilgili konuşan MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ise; “Dünyanın en güçlü devletleri ekonomik sıkıntı yaşarken, Türkiye’nin dimdik ayakta olması AK Parti sayesinde oldu. Çalışmalarında başarıların devamını diliyorum” dedi.

STK’ların toplumun önemli bir ayağını oluşturduğunu ifade eden Milletvekili Yahya Akman; “Önce TÜMSİAD sonra da MÜSİAD’ı ziyaret ettik. Sıkıntıları ve sorunları müzakere ettik. Sorunları not aldık. Kısa vadede çözülmesi mümkün olanları çözmek, uzun vadede çözülecek sorunların da takipçisi olacağımızı ifade ediyoruz. Bilindiği gibi çok masum başlayan bir eylem maalesef dış mihrakların eliyle masumiyetini çoktan yitirdi. Şanlıurfalı kardeşlerimiz propagandalara uymayarak sağduyulu olduklarını bu olay vesilesi ile bir kez daha gösterdiler. AK Parti olarak Türkiye’nin tam demokratikleşmesi için tarihte ilk kez sivil bir anayasa çalışmasını sürdürüyoruz. Biz yetkiyi halktan aldık, halkın iradesini üstün tutmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.