banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Yahya Akman TOKİ sorununa el koydu

Dilekçe komisyon başkanı Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman'a sıkıntılarını anlattılar.

TOKİ 6. Etap site yöneticilerin sıkıntılarını yerinde görmek için TOKİ'ye gelen Dilekçe komisyon başkanı Yahya Akman ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür Sultan mağara cafede site yöneticileriyle bir araya geldiler.

 TOKİ 6. Etap sakinleri adına konuşan Ömer Dodanlı ve Ömer Faruk Demirkol; Sıkıntılarımız çok büyük. AK Parti TOKİ konutlarıyla bizi ev sahibi yaptı ama Boğaziçi site yöneticileri bizi dert sahibi yaptı." Dediler.

Konuyla ilgili konuşan TBMM Dilekçe komisyon başkanı Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman; Bu konu dilekçe komisyonuna geldi. Ben de bölgem olan Şanlıurfa'ya geldim vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve dertlerini yerinde görmek istedim. Bunları not aldık. Çözüm noktasında yapılması gereken neyse onu yapacağız. Dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ise;  TOKİ 6. Etap sakinlerinin Boğaziçi site yönetim şirketiyle sorunları var. Sayın Vekilimiz Yahya Akman burada. Umarım en kısa vadede bu sorun çözülür ve halk huzurlu bir şekilde evinde oturur. Çözüm adına gereken neyse o yapılacak. Dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.