banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Viranşehirli Siyaset Akademisi mezunları sertifikalarını aldı

AK Parti Viranşehir İlçe Teşkilatı tarafından ilçe binasında düzenlenen sertifika törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, AK Parti ilçe başkanı Celalettin Sayan, partililer, sivil toplum örgütü temsilcileri ve siyaset akademisine katılan isimler katıldı.
Törenin açılış konuşması yapan AK Parti Viranşehir ilçe başkanı Celalettin Sayan, Genel merkezimiz tarafından Türkiye'de bu yıl 81 ilde ve 1000'e yakın ilçe arasında 50 noktada gerçekleşti. "Bunlardan biri'de pilot bölge Viranşehir'di Allaha çok şükür bunu sizlerinde sayesinde başarı ile sonuçlandırdık." dedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ise yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının eğitime verdiğe öneme dikkat çekerek, dönemlerinde diğer iktidarlardan farklı şeyler yaşandığını belirtti. Akyürek, "Partimiz, teşkilatı içerisinde eğitim noktasında çok ciddi adımlar attı. Bunlardan en önemlisi de siyaset akademisidir. Bu akademi programlarıyla ilgili önemli olan buradaki alınan bilgileri unutup kaybetmek değil, almış olduğumuz bu değer ve kazanımları hayatımızın diğer zamanlarında ve farklı alanlarında da sürekliliğini taşıyabilmektir. Eğitimin amacı da zaten budur. Eğitim bir anlık değildir, inşallah bu bilgiler ve detaylar geleceğimize ışık tutacaktır. Bu belgeyi alan arkadaşlarımız neyin nasıl olacağını, nerde nasıl konuşulacağını nasıl yürüyeceğini, nasıl yapılacağını anladılar. İnşallah bu akademi devamlı olacaktır." dedi. Siyaset Akademisinde birinci olan iktisat fakültesi mezunu Necmi Güntekin ise, AK Parti tarafından Viranşehir'de düzenlenen Siyaset akademisinde 6 haftalık eğitim süresinde önemli şeyler öğrendiklerini belirterek, milletvekiline, ilçe başkanı'na ve proje koordinatörüne teşekkür ettiğini söyledi. Birinci olmanın sevinci içerisinde olduğunu dile getiren Güntekin, İnşallah bu siyaset hayatımızda bize bir ön aşama olur"şeklinde konuştu.
Siyaset Akademi sertifikası alanların arasında Memur Sen Viranşehir başkanı İbrahim Gelin'de vardı. Gelin tören sonrası yaptığı açıklamada, bu tür eğitim programlarının amacının siyasette kaliteyi artırmak olduğunu dile getirerek, AK Parti iktidarının eğitime verdiği öneme vurgu yaptı. Gelin,6 aylık eğitim süresinde tecrübesine tecrübe kattığını ve çok şeyler öğrendiğini ifade ederek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Siyaset Akademisi'ni başarıyla tamamlayan, 150 katılımcıya sertifikaları törene katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek tarafından verildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.