banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Viranşehir'e Kaçak Elektrik Uyarısı VİDEO

Milletvekili Akyürek, Viranşehir ile bağlı köylerinde bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulundu. Ak Parti Genel Merkezi tarafından ilçe olarak ilk kez Viranşehir’de düzenlenen Siyaset Akademisi toplantısına katılan Akyürek, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Akyürek, kaçak elektrik konusunda vatandaşları uyararak abone yapmaları için çağrıda bulundu.

Akyürek, çiftçilerin biriken su ve elektrik borçlarının Bakanlar Kurulu’nda görüşüldüğünü ve en yakın sürece güzel bir şekilde sonuçlanacağını ifade ederek, şunları aktardı: “Abonesi olmayanlar abonelerini yapsın. Sadece sulamayla ilgili değil. Kaçak elektrik kullanımı ile ilgili görüşlerimizi sayın bakanımıza ilettik. Ve bu konu Bakanlar Kurulu’nda görüşülmeye başlandı. İleri tarihte bunlar masaya konulacak. Burada bizim istediğimiz dönüm ve trafo başı hesaplamalardır. Bununla ilgili çalışmalar devam ediyor. Biraz sabırlı olalım. Zamanla her şey düzelecek. Ateştir bu. Ateşi herkes elime alamaz. Bir bakan yıllardır nasıl ekim yapıyorsanız, aynı şekilde devam edin. Rahat olun, bize inanın ve güvenin. Bakın yollar yapılıyor. Bugün Viranşehir’de 108 kilometre asfalt hesabı yapılıyor. Hastanemiz hazırlanıyor. İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde hastaneler nasılsa biz de öylr bir hastane istiyoruz. Biz gelen hizmetin takipçisi olacağız. Ama hizmet geldiği yere engel olan, birileri rant sağlarsa biz bunu kabul etmiyoruz. İnsan ayrımı yapmıyoruz.”

Akyürek, daha sonra beraberindekilerle birlikte ilçeye bağlı köylerde taziye ve hasta ziyaretlerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.