banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Viranşehir'den güçlü aday; Celalettin Sayan

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'e dosyasını veren Sayan, görev verildiği takdirde Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil edebileceğini belirtti.

Sayan; "Türkiye’nin karanlık günlerinin aydınlanmaya başlandığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren AK Parti’de çeşitli kademelerde görev yaptım. AK Parti Genel Merkezinin çok değerli yöneticileri tarafından 2011 yılında Viranşehir AK Parti İlçe Başkanı olarak atandım. 2012 yılında yapılan ilçe kongresinde de tekrar bu şerefli göreve seçilerek Aralık 2014 tarihine kadar bu onurlu görevi ifa ettim.
AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet DAVUTOĞLU ve bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte “Yeni Türkiye” olarak adlandırılan Çözüm Süreci, kalkınma, Birinci sınıf demokrasi, Lider ülke, ilerleme gibi süreçlerde büyük bir başarı hikâyesinin destanı yazılırken, Yeni Türkiye’nin inşa edilmesi sürecinde, gerçekleşen seçimlerde Şanlıurfa’mızda ve Viranşehir’imizde AK Parti çıtasını sürekli yükseltme şerefine nail olduk.
AK Parti İlçe Başkanlığı görevine başladığım andan bugüne kadar hiçbir kişisel çıkar ve menfaat gözetmeksizin şehrimizin sorunlarını çözmeye ve davamıza yakışır bir düzen kurmaya çalıştık. Alışılagelmiş siyaset anlayışının dışına çıkarak, farklı bir siyaset anlayışını hâkim kılarak bütün vatandaşlarımızın derdini tasasını paylaşmaya çalışarak AK Partimizin kapısını herkese açtık.


Biz halkımızla bütünleşip, birlik olmayı başardığımız anda, maalesef baskı ve tehditlerle dolu bir sürecin de başladığını gördük. Ancak davamız ve memleketimizin menfaati uğruna hiç eğilmedik, bükülmeden dimdik durduk.
Önümüze yığınla problemler ve engeller çıkartıldı. Türkiye’nin kanseri olan Paralel Yapı’nın organize ettiği ve içerisinde bürokrasi ve siyasi yapıların da bulunduğu karanlık bir yapının AK Parti’nin karşısında kirli ittifaklar yaptığına şahit olduk. Bu kirli ittifak, her türlü imkânı kullanarak AK Partimize ve şahsımıza saldırdılar.
Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen, “Allah’ın verdiği canı, Allah alır” felsefesiyle hareket ederek, davamıza hizmet etmeye devam ettik.
AK Parti; demokratik hayatımızın en büyük dayanağı ve ayrılmaz bir parçası olmuştur. AK Parti; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun örnek kişilikleriyle Türk Siyasi Tarihine damga vurmuş ve lider ülke konumuna gelmiştir.
Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu liderliğinde, daha güçlü bir Türkiye’nin restorasyonuna vesile olacak 2015 milletvekili seçiminden başarıyla çıkmak 2023, 2053 ve 2071 Türkiye’sine hızla ve istikrarla ulaşmak demektir.
Türkiye’nin ve Şanlıurfa’mızın büyük hedeflere ulaşması, çözüm sürecinin başarıya ulaşması, yeni anayasanın milletimizle buluşması ve milletimize musallat olan tüm terör örgütleri ve paralel yapının tasfiyesi için partimizin ve milletimizin hizmetinde olmaya devam ettiğimi ve edeceğimi birçok ortamda ifade etmiştim. AK Parti’ye hizmet ve sadakat için yaptığımız yemini onurumuzla ve şerefimizle boynumuzda taşımaya devam etmemize hiçbir güç engel olamadı ve olamayacaktır.
7 Aralık 2014 tarihinde Viranşehir kongresindeki konuşmamda “Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, “bu bir son değildir, bir veda değildir. Bu bir başlangıçtır. İnanıyorum ki bu bir Fatiha’dır” ifadesini kullanmıştım.
Güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine azimle yürüyeceğimiz, milletin egemenliğinin ve milletin iktidarının kaynağı olacak olan milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili adaylığı için başvurumu yapmış bulunmaktayım.
Omuzlarıma almaya çalıştığım sorumluluğun farkındayım. Ancak bize düşen görev, sorumluluktan kaçmak değil, aksine bu milletin bir evladı olarak memleketimize onur ve şerefle hizmet etmektir.
Bu onurlu göreve talip olurken, değerli Şanlıurfalı ve Viranşehirli kardeşlerimin dualarını ve desteklerini benden esirgemeyeceklerine inanıyorum.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimlerinin partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.