banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato

Viranşehir ve Ceylanpınar kadın kolları kongresi yapıldı

AK Parti Viranşehir ve Ceylanpınar Kadın Kolları kongresi yapıldı. Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun katılımı ile gerçekleşen kongrede Viranşehir Kadın Kolları Başkanlığına Asye Bilici seçilirken, Ceylanpınar Kadın Kolları Başkanlığına ise Rukiye Ağar seçildi.

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü,  Teşkilat Başkanı Şükran İnan,  Ümran Bilim, Rezzan İbrahimpaşa, Ferah Özdemir, Kadriye Özbek, İl Yönetiminden Viranşehir Koordinatörü Mehmet Eriten, Ceylanpınar Koordinatörü Ahmet Aslan ’ın katıldığı kongrelerde Viranşehir ve Ceylanpınar Kadın Kolları Başkanlarını seçtiler.

Önce Viranşehir’de yapılan kongrede başkanlığa seçilen Asye Bilici, hizmet için bir nefer olarak AK Parti çatısı altına girdiğini belirterek; “Adalet ve Kalkınmayı esas alan, milletine hizmette renk, ırk, din, dil ayırımı yapmayan, ülkesinin itibarını her zaman koruyan, ülkesine gerçek anlamda çağ atlatan AK Parti çatısı altında yeni siyasetin en alt kademesinde biz de varız diyoruz. Bu noktada bize düşen görev, bayrağı devraldığımız yerden daha ileriye koşmaktır. 3. olağan kongremiz ilçemiz, ilimiz, ülkemiz ve insanlığa hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra Ceylanpınar’a geçen AK Parti heyeti burada Ceylanpınar Kadın Kolları kongresini ilçe binasında gerçekleştirdi.

Yapılan kongrenin ardından konuşan yeni başkan Rukiye Ağar; Ceylanpınar AK Parti Kadın Kolları başkanlığına layık görüp görev verdikleri için herkese ayrı ayrı teşekkür eden yeni başkan Rukiye Ağar; “İmkânlar el verdiği sürece hizmette olacağım. Türkiye’yi yeniden inşa eden AK Partinin bir neferi olarak, Ceylanpınar’dan bu yeni süreçte AK Parti çatısı altında hizmet etmekten dolayı mutluyum” dedi” dedi.

Kongrelere katılan Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu ise “Osmanlı ulu çınarı gibi her tarafı sarmışsak bu Kadın Kollarımızın sayesindedir” dedi.

Karahan Uslu; “Aslında bugün kongre yapmaya gelmedik. Bugün güçlü bir şehir oluşturmanın ve abad olmuş bir şehir oluşturmanın inşasına geldik.

O yapı ile biz Ceylanpınar’ı da, Viranşehir’i de bu ülkeyi inşa ederiz.  Hak ettiği gibi, layık olduğu gibi inaşa ederiz. Türkiye’yi abad olmuş bir haline getiririz. Dedik ve yola çıktık. Onun için kongrelerimiz bizim için çok önemli biz her kongremizde daha da büyüyoruz ve güçleniyoruz. O ulu Osmanlı çınarları gibi köklerimiz genişliyor, dallarımız genişliyor, yüreğimiz genişliyor, imkânlarımız genişliyor, biz bu şekilde büyüyoruz. Onun için Türkiye’de her iki kişiden biri AK Partiye oy verdi.  Başbakanımız her toplantıda mutlaka dile getirir; Teşkilat, Teşkilat, Teşkilat der. Çünkü siyaset insanla yapılır, imanla yapılır, güçle yapılır, inançla yapılır ve biz bunları teşkilatlarımızla yapıyoruz.  Teşkilatımızın olmazsa olmazı kadın kollarımızdır. Kimsenin giremediği noktalara, evlere kadınlarımızla giriyoruz.  Osmanlı çınarı gibi her tarafa yayıldıysan bunu kadınlarımızla yapabildik.

Hedefimiz bu ülkede ekmeği büyütmektir. Birliğin adresi, milletin partisi olan AK Parti bu hedefle çalışıyor. Bu ülkede 34 yıldır demokrasinin gereği olan seçimler zamanında yapılmadı. Hep erken seçim hep erken seçimler yapıldı. Ama AK Parti zamanında seçim yapılacağını gösterdi. Neyle gösterdi, istikrarla, demokratik koşulları geliştirmekle yaptı. Bu seçim bile Türkiye’nin normalleştiğini gösteriyor” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın New York temaslarına da değinen Doç. Uslu; “Sadece Türkiye değil, tüm ezilmişlerin sesi olan bir Başbakanımız var. Bugün ezilenlerin ve mazlumların adına New York’ta başbakan konuşuyor” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ise “Şimdiye kadar 6 ilçemizde kongrelerimiz oldu. AK Partiye katılımlar ve teveccüh oldukça yüksek. Bu da şevkimizi ve çalışmamızı daha da yükseltiyor. Demek ki AK Partinin yaptığı çalışmalar doğrudur, bu nedenle herkes teveccüh gösteriyor.

Viranşehir ve Ceylanpınar kongrelerimize Milletvekilimiz Zeynep Karahan Uslu katılarak kadınlarımıza destek verdi. Buradaki kadın kollarımıza, İl Yönetiminden gelen arkadaşlarımıza, ilgilerinden dolayı basınımıza ve tüm teşkilatımıza kongre sürecindeki çalışmalarımıza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.