banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Viranşehir AK Parti yine “Celalettin Sayan” dedi


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, Şanlıurfa Milletvekilleri Doç Dr. Zeynep Karahan Uslu, Doç. Dr. Abdülkerim Gök, Seyit Eyyüpoğlu, Yahya Akman, Abdülkadir Emin Önen, Mehmet Akyürek, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Eyyupnebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, İl Başkan Yardımcıları, Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, ve delegeler Viranşehir Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen kongreye katıldılar.





Kongre, Divan Kuruluna Mustafa Yavuz, Erkan Sözen, Halit Taşdönderen, Metin Çadırcı ve Mehmet Eriten’in seçilmesi ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye gönderdiği mesajı İl Başkan Av. Yusuf Eğilmez okudu.



Burada konuşan Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir’e yapılan yatırımları anlattı. Akyürek; “Sayın Bakanımız Faruk Çelik ve tüm milletvekili arkadaşlarımızla, AK Parti İlçe Başkanımız ve yönetimi ile koordineli bir şekilde Viranşehir’e heyecnala hizmet için çalışıyoruz. Bizi projlerinizle desteklemey devam edin” diyerek kongrenin hayırlı olmasını temenni etti.



Viranşehirli biri olarak Viranşehirde bir zamanlar doktorların olmadığını anımsatan Nurettin Nebeti; “İstanbul’dn uçakla Şanlıurfa’ya geldim. Oradan da bölünmüş yoldan Viranşehir’e geldim. Hükümet olarak yaptıklarımız ortada. Tek yürek olarak ülke iççin çabalıyoruz. Viranşehirliler olarak üzerinize düşeni yapıyorsunuz. Bizde bu yolda yürüyoruz” dedi.



Kürsüye gelen Bakan Faruk Çelik ise; Şanlıurfa’nın on milletvekili olarak çakı gibiyiz. Biriz ve birlikteyiz. Ayrılık gayrılık yok. Millet olarakda bir ve birlikte olmalıyız. Allahımız bir, peygamberimiz bir, bayrağımız bir. Neden ayrı gayrı olalım. Ayrı gayrılıklardan dolayı çok acı çektik. Birlikte bu memleket için çalışacağız. Birlikte hizmet edeceğiz” dedi. Bakan Çelik kongrenin hayırlı olmasını diledi.



Daha sonra tek liste halinde gidilen kongrede, Celalettin Sayan delegelerin oylarını alarak başkanlığa seçildi.



Viranşehirlilere ve parti yönetimine teşekkür eden Celalettin Sayan; “ Çalışma azmimizin en üst perdesinde hiç duraksama yapmadan devam ediyoruz” dedi.

İŞTE 30 KİŞİLİK YÖNETİM KURULU LİSTESİ:
1- Başkan Celal Sayan
2-İbrahim Çapa
3-Lütfi Bağcı
4-Hüsni Korkmaz
5-Ümit Ertem
6-M.Salih Aslan
7-Abdurrahman Yıldırım
8-İbrahim Batur
9-Sinan Bozkurt
10-Nezir Kızıltaş
11-M.Salih Çeken
12-Kemal Barlak
13-Hasan Ercan
14-Ali Tekin
15-Mehmet Çınarcı
16-İsmail Aksu
17-Hatice Aslan
18-Deniz Korkmaz
19-Bekir Konak
20-Mahmut Çardak
21-Halil Taaç
22-Seydo İper
23-Mücahit Denel
24-Süphi Yetmez
25-Süphi Erden
26-Gül Köroğlu
27-İbrahim Tamur
28-Hadi Diken
29- Hatip Turğut
30-İhsan Aydoğan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.